Mira-Mar: Dječije sobe po mjeri!

01.02.2022 13:47:23
Sobe za dječake i djevojčice

Sobe za dječake i djevojčice

Dječija soba je mjesto, gdje vaše dijete provodi najviše vremena. Izbor namještaja i boja, pomoći će vašem djetetu da razvije svoju kreativnost i maštu.

Najčešće nedoumice sa kojima se roditelji suočavaju  pri donošenju odluke u kreiranju sobe za svoje dijete je izbor dječijeg namještaja koji je prilagođen samo djeci određenog uzrasta . Uz pomoć arhitekte kompanije Mira-Mar možete osmisliti nacrt na pravi način , i tako napraviti   prostor koji će se razvijati kako vaše dijete raste – od prvog razreda do srednje škole! Najbolji  način da bi se to postiglo je izbor neutralnih nijansi pri dizajniranju namještaja i ukrašavanju zidova.Izborom tapeta sa razigranim dezenima, grafičkim uzorcima  mogu povećali utisak zabave a pritom vam ostaviti mogućnost da namještaj bude i u mirnijem spektru boja. Jastuk, deka, stolica ili tepih bogati bojama privlače pažnju i podsjećaju da je život s djecom samo šareniji.

Iz kompanije Mira-Mar vam nude nekoliko zanimljivih i kreativnih ideja dječijh soba za dječake i djevojčice svih uzrasta:

 

PODIJELI:
TAGOVI: Mira-Mar Dječije sobe po mjer

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer