Rješenje na dohvat ruke

Dizajnirajte kupatilo po svom stilu i ukusu! (Foto)

25.01.2023 09:16:56

Pažljivo planirana kupatila mogu napraviti veliku razliku i ostaviti utisak na svakoga – nije li to ono što želite u vašem domu?

Kupatilo je prostor koji svakodnevno koristimo, tako da njegov značaj je daleko veći nego što mislimo.

Od svijetlih i veselih do sofisticiranih, moderna kupatila odavno ruše granice prostora i uređenja. Kreativna rješenja za mala kupatila su u potpunosti promijenila način na koji posmatramo prostor, dok su mogućnosti za dizajn velikih kupatila prevazišli i naše najluđe snove.

Kada vaše kupatilo posjeduje neutralnu paletu boja i podržano je toplim materijalima, opuštajuće kupke će postati dio rutine.

Ako ste u potrazi za tim da vaše kupatilo izgleda veće i da iskoristite prostor,  pokušajte da koristite ogledala, dobro osvetljenje i monohromatsku paletu koja može da balansira mala kupatila.

Uređenje kupatila zahtjeva pažljivo planiranje, efikasan raspored stabilizuje prostor i ostavlja mjesto za kretanje.

Takođe, pronalaženje savršenih pločica za vaše kupatilo može da napravi razliku između kiča i luksuza, zato pametno birajte.

Pažljivo planirana kupatila mogu napraviti veliku razliku i ostaviti utisak na svakoga – nije li to ono što želite u vašem domu?

Stoga, obogatite svoje kupatilo sa samo najboljim pločicama i sanitarijama iz novog kataloga Walls&Floors.

Posjetite Trgošped Walls&Floors showroom na adresi Omera Maslića BB u Kaknju i otkrijte najnovije trendove iz svijeta keramike i sanitarija.

Walls&Floors je više od salona keramike i sanitarija. Nastoji da izložbom raznih proizvoda, koju stalno osvježava, inspiriše kupce prilikom svake posjete.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer