Prijedlog za čitanje: Knjige M. Lewisa (FOTO)

01.02.2021 07:58:42

Volite li čitati u dugim zimskim večerima?

Dvije knjige koje se čitaju u dahu - sigurni smo da ćete uživati u radnjama bestsellera Oklada stoljeća & Bumerang autora Michaela Lewisa, novinara i pisca koji je poznat po tome da piše zabavne knjige s velikim i teškim temama na razumljiv način, te s neobičnim, a opet posve običnim likovima...

  • komplet knjiga - 40 KM (umjesto 86 KM)
  • trošak dostave za područje BiH iznosi 5 KM

Detaljnije informacije o kompletu knjiga

Oklada stoljeća

Knjiga prema kojoj je snimljen izvrstan film! Kada četvorica autsajdera vide ono što velike banke, mediji i regulatori odbijaju vidjeti, a to je predstojeći slom svjetskog gospodarstva, dolaze na ideju oklade stoljeća. Njihovo će ih hrabro ulaganje dovesti do podzemlja bankarskog svijeta gdje će sumnjati u sve i svakoga.

Lewis je krizu pretvorio u istinski financijski triler koji zrcali pohlepu, nemar, prevare, nesposobnost i oholost Wall Streeta.

Detaljnije  »

Bumerang

Zaštitni znak najprodavanije knjige M. Lewisa jest ispričati priču kroz pretjerano velike likove i toliko čudne da biste mogli pomisliti da su izmišljeni - ali ipak nisu...U ovoj knjizi susrest ćete se s npr. ribolovcem na bakalare koji nakon trodnevne obuke postaje trgovac valutama u jednoj islandskoj banci. Zatim, irski graditelj, očajan zbog propasti poslovanja, prevali cijelu zemlju da napadne parlament sa svojom građevinskom opremom - i još mnogo  likova i njihovih doživljaja...

Detaljnije  »

Kompleti knjiga - povoljna kupnja

Komplet knjiga iz marketinga

Vrhunske knjige za vrhunske rezultate

Detaljnije o kompletu knjiga »

Komplet: Inovacije i pogled u budućnost

Utrka za globalnu prednost & uvid u najizgledniju budućnost

Detaljnije o kompletu knjiga »

Za dodatne informacije, budite slobodni kontaktirati Naklada MATE d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje