Šta LiderLab edukacije čini posebnima?

19.03.2021 08:09:44
Šta LiderLab edukacije čini posebnima?

Holistički pristup ličnom razvoju je ono što LiderLab edukacije i treninge razlikuje od ostalih!

Holistički pristup ličnom razvoju je ono što LiderLab edukacije i treninge razlikuje od ostalih!

Višegodišnjim edukovanjem na polju ličnog rasta, kreatori i edukatori LiderLab tima razvijaju originalan koncept edukacije, koji svoje osnove crpi naročito iz coaching-a, NLP-a i mindfulness-a. Ove tehnike, međutim, tek upotpunjavaju ekspertizu LiderLab predavača sa polja soft skills (komunikacijskih i prezentacionih vještina, javnog govorništva, akademskog pisanja), mentorisanja  i preduzetništva.

Šta polaznici LiderLab edukacija dobijaju?

Osnovna vrijednost LiderLab tima je stvaranje zajednice lidera sposobnih ne samo da odgovore na potrebe tržišta, već i da kreiraju poslove po svojoj mjeri, održavajući pri tom balans u sopstvenom životu. Stoga je fokus LiderLab treninga i edukacija na iskustvenom elementu- upotrebi tehnika i alata koje klijent može samostalno da koristi i nakon obuke. Radi se o setovima vježbi i pitanja koja klijenta dovode u resursno stanje, stanje u kojem može objektivno da sagleda karakteristike neželjenog mjesta A kako bi stigao na željeno mjesto B.

Tokom cijele godine LiderLab održava cjelodnevne treninge, kao i in-House obuke, radionice i besplatne Info večeri za sve ljude zainteresovane za lični razvoj i koncept cjeloživotnog učenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje