Jedinstveni program za žene-liderke novog doba!

15.11.2021 07:49:35
LiderLab žene-liderke

LiderLab tim je, na temelju ličnih iskustava i rezultata više desetina uspješnih klijentica, osmislio jedinstven program žene-liderke novog doba.

Budite primjer Lidera koji inspiriše! Program za žene-liderke!

Ovaj program je kreiran da podrži  žene u najljepšim godinama da povrate strast tako da mogu da žive svjesniji život i karijeru bez uklapanja u šablone, kao i da izgrade svoj autentičan liderski stil.

Za koga je?

Jesi li i Ti preduzetnica, menadžer, voditelj tima ili pak Coach, terapeut ili edukator?

Bilo da želiš da se otisneš u preduzetničke vode i krojiš biznis po svojoj mjeri ili si lider u svojoj kompaniji, da bi prešla na novi nivo produktivnosti, neophodno je da pojedine vještine ispoliraš a neke nove počneš da gradiš.

LiderLab tim je, na temelju ličnih iskustava i rezultata više desetina uspješnih klijentica, osmislio jedinstven program žene-liderke novog doba.

Zašto da izabereš program?

Iluzija je da možemo da razdvojimo privatno od poslovnog. Ovaj program je koncipiran tako da savremenu ženu opremi najvažnijim vještinama s polja:

  • upravljanja vremenom
  • upravljanja fokusom
  • delegiranja
  • asertivnosti
  • motivacije i organizacije
  • prodajnih i pregovaraških vještina
  • samopouzdanog nastupa
  • izgradnje ličnog brenda
  • finansijske nezavisnosti i transformacije karijere
  • izgradnje podržavajućih navika

Kako se program odvija?

Sve teme se obrađuju tokom dvočasovnih online susreta nakon kojih slijedi individualno praćenje primjene i rezultata. Program se sastoji od minimalno četiri teme koje se određuju zajednički sa članovima LiderLab tima tokom besplatnog uvodnog intervjua.

Edukatori su visokostručni ECA coachevi i NLP Masteri sa višegodišnjim mentoring iskustvom u oblastima od naročitog značaja za žene-liderke.

Za detaljnije informacije kontaktiraj LiderLab putem info@liderlab.center kako bi vam poslali detaljnije informacije o programu, te zakaži besplatne konsultacije sa članovima LiderLab stručnog tima kako bi skrojila program po svojoj mjeri.

PODIJELI:
TAGOVI: žene-liderke LiderLab edukacije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje