Online poslovanje: brzo, jednostavno i sigurno uz poslovni program PANTHEON Web Light

20.10.2022 10:31:51
Online poslovanje: brzo, jednostavno i sigurno uz poslovni program PANTHEON Web Light

PANTHEON Web Light je idealan za poslovanje mikro i malih kompanija kojima je potreban brz i jednostavan program za vođenje poslovanja.

Vaš posao više nije vezan za radno mjesto! Preuzmite kontrolu nad svojim poslovanjem u potpunosti. Eliminišite sva ograničenja uz pristup sa bilo koje lokacije preko bilo kojeg uređaja.

Koristite svoj laptop, tablet ili mobitel za jednostavno izdavanje i prijem računa, nadzor i upravljanje zazetosti termina i resursa uz pristup kalendaru, telefonom kreirajte putni nalog ili provjerite stanje vaših zaliha. Slikajte dokument i jednostavno ga pohranite u DMS. Pošaljite zadatak kolegama. Pored mogućnosti da jednostavno evidentirate vaše radno vrijeme, lako provjerite evidenciju svih uposlenih u kompaniji. Odobrite pristup vašim klijentima za direktno kreiranje narudžbi i omogućite im uvid u stanje zaliha prilkom kreiranja istih.

Na webinaru ćemo predstaviti ključne benefite koje donosi PANTHEON Web Light. Pored koristi koju ostvaruju poduzetnici, PANTHEON Web Light ubrzava pristup do podataka vašem računovođi.

  • Online izdavanje i prijem računa
  • Upravljanje dokumentima i zadacima
  • Online kreiranje putnih naloga
  • Uvid u zalihe i skladišta
  • Brza i jednostavna evidencija radnog vremena
  • Kalendar naručivanja
  • B2B (budite povezani sa svojim klijentom)
  • Nadzorna ploča (Podaci o poslovanju po mjeri poduzetnika u realnom vremenu)
  • PAAS (PANTHEON Automatization Server)

PANTHEON Web Light je idealan za poslovanje mikro i malih kompanija kojima je potreban brz i jednostavan program za vođenje poslovanja.

Također, odličan je za kompanije koje imaju veliki broj uposlenika na terenu i za sve one koji žele brzu razmjenu podataka sa računovodstvenim servisom. Ukoliko je potrebno da zaposlenim dozvolite pristup samo određenim funkcionalnostima u PANTHEON Web Light-u kao što su: evidencija radnog vremenakreiranje putnog naloga, pristup DMS-u i slično, moguće je aktivirati pojedinačne granule za zaposlenog.

PANTHEON Web Light ima veliku ulogu i primjenu u računovodstvenim agencijama kao korisnički interfejs za pristup do podataka u bazi računovodstva.

Predavač Mirzana Muhić

Datalab BH

Predavač Darko Grubešić

Datalab BH

2 NOVEMBAR 2022 10:00 h

online (Microsoft Teams)

PRIJAVI SE NA SEMINAR

Prijavu na seminar možete izvršiti OVDJE

PODIJELI:
TAGOVI: Datalab BH PANTHEON Web Light

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje