ITAcademy i BusinessAcademy

Novogodišnja odluka koja će vam zaista unaprijediti život

26.12.2023 08:24:41
Novogodisnji popust na skolovanje

Steknite najtraženija IT ili poslovna znanja po najpovoljnijim uslovima

Kraj godine je najbolje vrijeme da podvučete crtu i rezimirate sve uspjehe i neuspjehe u godini koja ostaje za nama. Sada je idealan trenutak i da iskoristite pozitivnu prazničnu energiju i da donesete nove odluke koje će vam pomoći da narednih 12 mjeseci budu značajno drugačiji i kvalitetniji od ovogodišnjih.

U tome vam mogu pomoći ITAcademy i BusinessAcademy. Naime, ove prestižne škole za sticanje IT i poslovnih znanja odobravaju upis po specijalnim novogodišnjim cijenama. Tako ITAcademy za Novu godinu poklanja čak preko 45% popusta na sve programe školovanja za najtraženija i najplaćenija IT zanimanja, dok BusinessAcademy možete upisati za samo 1.019 eura ili 57 eura mjesečno.

Iskoristite Novu godinu da stvorite svoju šansu za uspjeh u IT industriji

ITAcademy u periodu od 25. decembra do 3. januara omogućava upis po najnižoj cijeni tokom godine, pa jednogodišnje školovanje za neko od najplaćenijih IT zanimanja možete započeti za samo 1.359 eura ili svega 76 eura mjesečno ukoliko se odlučite za plaćanje u ratama.

Ako vas zanima IT oblast, ovo je jedinstvena prilika da promijenite život u 2024. godini, osigurate uspjeh i steknete vještine za posao i platu koje priželjkujete.

IT sektor već godinama važi za oblast u kojoj se najbrže pronalazi posao, a predviđanja govore da će se takav trend nastaviti i u budućnosti. Ipak, prilikom izbora karijere važno je razmišljati i o tome koja IT oblast najviše odgovara vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i prilike da uvijek pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.

Novogodišnja akcija na ITAcademy omogućava vam da po specijalnim uslovima započnete izgradnju uspješne karijere u nekoj od šest glavnih IT oblasti: programiranju, dizajnu i multimediji, administraciji mreža, IT poslovanju, 3D dizajnu i CAD-u ili razvoju mobilnih aplikacija.

Školovanjem na nekom od ovih programa razvićete vještine koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite pisanjem programskih kodova, administracijom računarskih mreža ili kreiranjem mobilnih aplikacija, koje su danas neizostavan dio naših života. Osim toga, vaše zanimanje može postati i kreiranje 3D objekata i drugih grafičkih rješenja ili vođenje IT projekata, osmišljavanje online marketinških kampanja i još mnogo toga.

Na vama je samo da izaberete odsjek u kome se najviše pronalazite i za manje od godinu dana od početka školovanja postaćete kvalifikovan stručnjak koji je dio najbrže rastuće industrije.

Nova godina – najbolja prilika da napravite poslovni preokret

BusinessAcademy u periodu od 25. decembra do 3. januara omogućava upis po najnižoj cijeni tokom godine, pa školovanje za najplaćenija i najtraženija poslovna znanja i vještine možete započeti po znatno nižoj cijeni – od samo 1.019 eura ili svega 57 eura mjesečno ukoliko se odlučite za plaćanje u ratama.

Ovo je jedinstvena prilika da promijenite svoju karijeru u 2024. godini, osigurate uspjeh i možda baš u novoj godini postanete uspješan menadžer, preduzetnik, PR ili HR menadžer.

Ne dozvolite da se sljedeće godine u ovo vrijeme osvrnete i iza sebe vidite mnoštvo propuštenih prilika. Ne dozvolite da se razočarate kada shvatite da niste ispunili svoje planove, od kojih vas je dijelio samo jedan korak.

Prilikom izbora karijere važno je da razmišljate o oblastima koje najviše odgovaraju vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i prilike da uvijek lako pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.

Novogodišnja BusinessAcademy akcija omogućava vam da po najpovoljnijim uslovima započnete izgradnju uspješne karijere na nekom od 13 programa: Cambridge poslovni program, Marketing i marketing menadžment, Međunarodno poslovanje, Strategijski i operativni menadžment, Preduzetništvo, Poslovna administracija, Finansijski menadžment, Prodaja i menadžment prodaje, Menadžment projekata, Menadžment ljudskih resursa, Odnosi s javnošću (PR), Menadžment prometa nepokretnosti, Investicioni menadžment i berzansko poslovanje.

Međunarodni certifikati kao potvrda vašeg znanja

Školovanjem na ITAcademy i BusinessAcademy pruža vam se mogućnost da steknete neki od prestižnih certifikata iz oblasti u kojoj ste se usavršavali. Na taj način dobićete potvrdu za usvojena znanja i postaćete kvalifikovan stručnjak koji će se vrlo brzo izdvojiti od konkurencije i doći do željenog radnog mjesta.

Do međunarodno priznatih dokumenata koji će predstavljati vašu referencu za uspješnu karijeru možete doći jer ove ustanove rade na najvišem nivou partnerstva sa vodećim IT institucijama i kompanijama. Microsoft, Adobe, Autodesk, CompTIA, Linux Professional Institute, Odjeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Cambridgeu, Chartered Management Institute, The Institute of Commercial Management samo su neke od adresa sa kojih vam može stići priznati certifikat nakon uspješno položenih ispita.

Prijavite se što prije – broj mjesta je ograničen!

Nova godina je idealna prilika da presiječete i uradite nešto za sebe. Vrijeme će pokazati da je školovanje na ITAcademy ili BusinessAcademy najbolji potez koji možete napraviti u ovom trenutku. Potez koji će vam promijeniti život i karijeru.

Da podsjetimo, akcija za upis na ovim ustanovama po najnižim cijenama traje samo od 25. decembra do 3. januara, a broj mjesta je ograničen. Zato izaberite ITAcademy ili BusinessAcademy i prijavite se što prije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje