Rođendanska akcija

ITAcademy za rođendansku akciju poklanja do 40% popusta na školarine

13.06.2023 10:04:11
Rodjendanska akcija  ITAcademy

U rođendanskoj nedjelji ITAcademy poklanja do čak 40% popusta na školarinu, a svi koji se prijave do petka, 16. juna, dobijaju i bonus paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj rođendan organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedjelji ITAcademy poklanja do čak 40% popusta na školarinu, a svi koji se prijave do petka, 16. juna, dobijaju i bonus paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba. Neograničen broj puta.

Ipak, broj upisanih po rođendanskim uslovima je ograničen, zato požurite i što prije rezervišite svoje mjesto. Više informacija o tome kako da preuzmete poklon od ITAcademy saznajte putem ovog linka.

Najbrži put za dobijanje odlično plaćenog posla u IT sektoru

Školovanje na ITAcademy namijenjeno je svima koji žele da ostvare uspjeh i steknu praktična znanja i vještine koji će im osigurati visokoprofitabilnu IT karijeru.

Na ITAcademy imate mogućnost da se usavršite za neku od 6 glavnih IT oblasti: programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija. Za koju god od ovih oblasti se odlučite, dovoljno vam je samo 12 mjeseci da postanete stručni za rad u IT sektoru, bez obzira na nivo vašeg prethodnog znanja.

Program ITAcademy ovlastilo je Odjeljenje za međunarodne ispite prestižnog Univerziteta u Kembridžu, a nakon školovanja polaznici besplatno polažu za svjetski priznate certifikate koji im obezbjeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice – Microsoft, Adobe, Autodesk, Oracle, Linux Professional Institute, Zend, Cisco, CompTIA, Unity, ISTQB, Python Institute samo su neki od njih.

Praktična znanja i najtraženije IT vještine na ITAcademy možete steći na način koji je u skladu sa vašim afinitetima: na tradicionalan način – prateći predavanja u najmodernijim učionicama uz rad sa vrhunskim predavačima, ili putem interneta – učenjem na daljinu, iz bilo kog grada i zemlje, preko najsavremenije Distance Learning platforme. Pritom, online polaznici prate sva predavanja, čitaju materijale, rješavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima – kao da su u učionici.

Nekadašnji polaznici ITAcademy već uveliko rade najperspektivnije poslove i zarađuju visoke i sigurne plate. Za samo 12 mjeseci to možete i vi – potrebno je samo da se prijavite za školovanje na ITAcademy.

Školovanje kakvo ne pruža nijedna druga ustanova

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji vam pomažu da ostvarite uspješnu karijeru. Na taj način radno iskustvo neophodno za brži pronalazak posla stičete već tokom školovanja putem besplatnih programa, kao što su DesignStudio, ProgrammingFactory i drugi.

Također, polaznici dobijaju čak 100 besplatnih sati za razvoj freelance karijere, startup biznisa ili obavljanje stručne prakse u LINKhubu, jedinstvenom coworking prostoru koji je kreiran baš za njih. Uz to, na ITAcademy imate priliku da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i njemačkog jezika, što vam može omogućiti da radite svuda u svijetu i lakše sarađujete sa klijentima u inostranstvu.

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, polaznici ITAcademy imaju i mogućnost da stupe u kontakt sa nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu i dobiju priliku za zaposlenje, jer kroz Centar za razvoj karijere (CCD) ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspješnih regionalnih kompanija. Pritom, ovo su samo neke od dodatnih beneficija koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno.

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost

Podsjećamo – rođendanska akcija ITAcademy traje do 16. juna. Ako i vi želite da sljedeće godine zarađujete na najplaćenijim IT poslovima, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust do 40% na školarinu i po značajno povoljnijim uslovima postanite vrhunski IT stručnjak. Uz to, BONUS paket koji dobijate u toku ove akcije obezbijediće vam najsavremeniju edukaciju za cijeli život!

Broj mjesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte – odmah se prijavite i osigurajte sebi uspješnu budućnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje