Postanite programer

ITAcademy vam za Dan programera poklanja preko 850 € popusta

13.09.2023 08:35:23
Popust za Dan programera ITAcademy

Ako niste znali, 256. po redu dan u godini je veoma poseban - to je dan koji programeri širom svijeta ponosno slave kao Dan programera

Ako niste znali, 256. po redu dan u godini je veoma poseban – to je dan koji programeri širom svijeta ponosno slave kao Dan programera.

Ove godine razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svijet programiranja. Na ITAcademy Dan programera obilježava se sve do 15. septembra, što vam omogućava da uz popust od preko 850 € i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.

Dan programera obilježava se 256. dana u godini jer broj 256 (dva na osmi – 28) označava ukupan broj vrijednosti koje se mogu predstaviti osmobitnim bajtovima – broj koji je veoma dobro poznat svim programerima.

Ako želite i vi da saznate zašto je ovaj broj veoma važan, ako želite odličnu zaradu, mogućnost da u svakom trenutku pronađete posao, da radite od kuće ili uživate u brojnim drugim beneficijama kao i programeri – pridružite im se putem ovog linka.

Postanite programer za manje od 12 mjeseci

Zahvaljujući programerima, sve je na samo nekoliko klikova od nas – aplikacije poput Instagrama, YouTubea, WhatsAppa, Gmaila i TikToka odavno su postale neizostavan dio naših života, njihovi programi pojednostavili su našu svakodnevicu, a igrice postale najpopularnija zabava.

Uz to, najsavremenije tehnologije iz dana u dan sve više napreduju, tako da je i potražnja za onima koji su spremni da usvoje inovativne vještine sve veća. One koji na vrijeme počnu sa usvajanjem novih znanja sasvim sigurno očekuje svijetla budućnost!

Ukoliko i vi razmišljate o karijeri u IT industriji, dobra vijest je ta da potrebna znanja možete usvojiti za nešto manje od 12 mjeseci uz savremeno školovanje kakvo je ono na ITAcademy. U tom periodu steći ćete sve neophodne praktične vještine uz koje ćete i vi moći da zakoračite u uzbudljivi svijet programiranja.

Zahvaljujući AI tehnologijama, otvaraju se brojna nova radna mjesta za novu generaciju programera

Intenzivan nastanak novih tehnologija, čiji smo svjedoci, direktno utiče na napredak IT industrije i stvaranje novih poslova i pozicija u njoj, što je i više nego dobro i za one koji su već izgradili svoju IT karijeru, ali i za one koji tek planiraju da započnu svoju karijeru u ovom sektoru.

Sve više slušamo o prodoru umjetne inteligencije i moćnih AI alata kao što su ChatGPT i Midjourney, koji u svakodnevnom životu predstavljaju snažan impuls za razvoj IT oblasti. Pored toga što će ovo automatizovati neke poslove, očekuje se da dođe i do nastanka mnogih novih radnih mjesta za novu generaciju programera. To su prepoznali i na ITAcademy, pa je na ovoj ustanovi pokrenut i novi AI & Python Development Program, smjer za umjetnu inteligenciju, mašinsko učenje i programski jezik Python, koji se najviše koristi za razvoj AI alata.

Osim toga, visoke zarade, lak i brz pronalazak posla, mogućnost rada od kuće, kao i brojne druge beneficije koje programeri imaju, glavni su razlozi zbog kojih će programiranje ostati jedno od najpopularnijih zanimanja u budućnosti.

Izaberite oblast koja vas najviše zanima, kao i to da li želite da nastavu pohađate u učionicama ili od kuće

Na ITAcademy možete izabrati neki od 12 programerskih smjerova: AI & Python Development, Software Testing and QA, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Software Engineering, Microsoft Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Android Mobile Development i Microsoft Mobile Apps Development.

Na svim ovim programima možete se opredijeliti za nastavu u najsavremenijim učionicama ili za online školovanje uz razvijenu platformu za učenje na daljinu.

Predavanja u učionicama zasnovana su na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao programera. Nastava se izvodi u Beogradu, 2–3 puta nedjeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik ima svoj računar, na kome samostalno obavlja zadatke.

Ako volite da imate veću slobodu pri učenju ili ne želite da dolazite na nastavu, sva profitabilna znanja i vještine, ali i diplome, možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema. Obuka preko interneta uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za provjeru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je samo da imate računar i internet.

I ne samo to! Školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz potpuno besplatnih alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla.

Besplatno steknite zvanične IT certifikate koji otvaraju vrata najvećih kompanija

ITAcademy je jedna od rijetkih škola u regionu koju su najveće svjetske IT kompanije i organizacije izabrale za svog partnera.

Ova edukativna ustanova izdvaja se po najsavremenijim IT programima usklađenim sa potrebama tržišta i svjetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primjeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti koja nosi naziv „Arhitektura saznanja”.

To konkretno znači da polaznici ITAcademy imaju jedinstvenu priliku da znanja stiču koristeći najsavremeniju opremu, najnovije softvere, a za međunarodno priznate IT certifikate mogu da polažu potpuno besplatno odmah nakon uspješno završenog školovanja.

Microsoft, Oracle, Cambridge, ISTQB, Linux, Unity, Python Institute, W3School, CIW samo su neki od certifikata koje polaznici ITAcademy uspješno stiču kako bi se, pored najaktuelnijih znanja i vještina, izdvojili na tržištu rada i u rekordnom roku došli do posla.

Uštedite preko 850 € za najkompletnije IT školovanje do 15. septembra – broj slobodnih mjesta je ograničen

Akcija povodom Dana programera na ITAcademy traje do 15. septembra i omogućava vam da upišete neki od smjerova na odsjecima Programming i Mobile Department uz popust od preko 850 €.

Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i sljedeće godine u ovo vrijeme proslavite svoj dan na odlično plaćenom radnom mjestu. Postanite programer koji ne brine za svoju karijeru, jer ima znanja koja mu garantuju sigurnu budućnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje