2 PROGRAMA PO CIJENI 1

Velika Black Friday akcija na ITAcademy i BusinessAcademy

24.11.2023 08:41:06
2 PROGRAMA PO CIJENI 1

ITAcademy i BusinessAcademy su pokrenule jedinstvenu akciju povodom Black Friday dana, koji je širom svijeta poznat po najboljim ponudama

Ukoliko ste razmišljali da steknete neka nova znanja koja će vam značajno promijeniti život i karijeru, vjerovatno ste se pitali šta bi bilo bolje da naučite. Da li da učite nešto o dizajnu ili da se okrenete programiranju? Da li da se opredijelite za PR ili marketing? Šta bi bilo unosnije: da se specijalizujete za SEO ili PPC oglašavanje?

E, pa sada imate zaista rijetku priliku da naučite oba, i to po cijeni jednog.

Prilika koju ne smijete propustiti

Kako bi izašle u susret svim ljudima koji žele da promijene svoju karijeru i život i opremile ih znanjima koja će im to i omogućiti, ITAcademy i BusinessAcademy su pokrenule jedinstvenu akciju povodom Black Friday dana, koji je širom svijeta poznat po najboljim ponudama.

Svi zainteresovani koji se od 24. do 26. novembra prijave za jednogodišnje školovanje na nekoj od ove dvije ustanove, pored izabranog programa, moći će naredne godine da pohađaju još jedan program po izboru u okviru te ustanove, i to potpuno besplatno. Dakle, dobićete dva programa – od kojih ćete platiti samo jedan, i to po sniženoj cijeni jesenjeg upisnog roka.

Akcija traje samo do nedjelje, zato reagujte odmah i iskoristite priliku da postanete uspješan stručnjak za više traženih oblasti.

Prijavite se za ovu specijalnu akciju na ITAcademy ili iskoristite pomenute pogodnosti na BusinessAcademy.

Napravite pravu kombinaciju znanja i udvostručite svoje šanse za uspjeh

Prepoznajući želju i potrebu polaznika da upišu više od jednog programa kako bi stekli znanja iz više traženih oblasti poslovanja i tako značajno uvećali svoje šanse za uspjeh, ITAcademy i BusinessAcademy iskoristile su Black Friday kao sjajan povod da polaznicima pruže upravo ono što im je potrebno.

Nerijetko su grafičkim dizajnerima potrebne dodatne vještine iz oblasti web dizajna, dok JavaScript programeri uglavnom žele da se usavrše i kao PHP programeri, čime postaju i frontend i backend stručnjaci. S druge strane, programerima su, uz znanja stručnih IT vještina, često potrebne i vještine upravljanja IT projektima i IT biznisom.

Na tržištu se neophodne kvalifikacije za određene pozicije često prepliću, pa su tako PR stručnjacima potrebna znanja iz marketinga, a oni koji se bave online oglašavanjem moraju znati kako funkcionišu i SEO tehnike.

Uz pomenute kombinacije, one koje se još preporučuju sa ITAcademy i BusinessAcademy su:

● Software Testing and QA + AI & Python Development;

● Frontend JavaScript Development + PHP Web Development;

● Android Mobile Development + iOS Development Program;

● Menadžment ljudskih resursa + Menadžment projekata;

● Microsoft Administration + Linux Administration;

● Web Design + Print & Graphic Design;

● Content & SEO Manager + PPC & Digital Channels Manager;

● Cambridge poslovni program + Međunarodno poslovanje.

Na ovim ustanovama možete se opredijeliti za nastavu u učionicama ili za online školovanje uz najsavremeniju platformu za učenje na daljinu.

Više o programima možete saznati na sajtovima ITAcademy i BusinessAcademy.

Vještine koje možete odlično da naplatite

Dok mnogi, uprkos svakodnevnom radu, sebi ne mogu da priušte više od pukih osnova, oni koji su prepoznali isplativost savremenih IT, biznis i internet vještina nemaju problema sa zaradom. Tako prosječna plata IT-jevca u regionu iznosi 3.450 KM, a približne prihode ostvaruju i preduzetnici, SEO stručnjaci i PR menadžeri.

Da biste se našli na ovakvim pozicijama, ono što vam je neophodno jesu praktične vještine koje ćete moći da iskoristite u realnim okolnostima. Upravo zbog važnosti primjene usvojenih vještina, na ITAcademy i BusinessAcademy polaznici stiču isključivo znanja za rad na konkretnim radnim mjestima.

Na ITAcademy možete da se usavršavate za najtraženije IT profesije. Polaznici uče i razvijaju napredne tehnike programiranja, IT administracije, dizajniranja i upotrebe softverskih alata uz neprestanu podršku priznatih stručnjaka. Isto tako, školovanjem na BusinessAcademy dobijate poslovne vještine, znanja i resurse koje možete primijeniti i naplatiti odmah.

Prijavite se i steknite školovanje po svjetskim standardima

Zahvaljujući najsavremenijim programima, usklađenim sa potrebama tržišta i svjetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primjeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti – „Arhitektura saznanja”, obje ove ustanove ovlaštene su od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite, kao i vodećih kompanija i organizacija u sferi IT-ja i biznisa, kao što su Microsoft, Adobe System, CompTIA, Oracle Java, Cisco, Autodesk, Unity, ISTQB, Python Institute, IT Specialist Linux Professional Institute, CIW, International Qualifications Network, Chartered Management Institute, The Institute of Commercial Management i druge.

Prijavite se za školovanje na ITAcademy ako želite da se usavršite za više IT oblasti ili na BusinessAcademy ako imate ambicije za daljim razvojem karijere.

Da podsjetimo, akcija Black Friday traje od 24. do 26. novembra i samo u ovom periodu možete upisati dva programa po cijeni jednog. Požurite!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje