InternetAcademy vam za Dan interneta POKLANJA DO 450€ POPUSTA

29.10.2022 09:05:09
InternetAcademy Dan interneta popust

Povodom "rođendana" jedne od najznačajnijih inovacija u historiji, InternetAcademy do 31. oktobra nagrađuje svoje buduće polaznike sniženim cijenama školovanja i do 450 eura,

SRETAN ROĐENDAN, INTERNETE: InternetAcademy vam za Dan interneta POKLANJA DO 450€ POPUSTA

Dvadeset devetog oktobra 1969. godine u 22:30, u laboratoriji na Univerzitetu u Kaliforniji, prva elektronska poruka poslata je sa jednog kompjutera na drugi. Kako su i tadašnji programeri bili pragmatični, poruka nije bila naročito inspirativna. Pokušali su da otkucaju riječ "login", ali je sistem pao nakon "o". Upravo to "lo" je označilo rođenje interneta kakvim ga danas poznajemo, te se stoga svake godine, počev od 2005, na ovaj dan slavi Dan interneta, koji se obilježava i u BiH.

Gdje drugo nego na InternetAcademy?

Povodom "rođendana" jedne od najznačajnijih inovacija u historiji, InternetAcademy do 31. oktobra nagrađuje svoje buduće polaznike sniženim cijenama školovanja i do 450 eura, kako biste i sami mogli da postanete jedan od visokoplaćenih eksperata u virtuelnom okruženju kao što su menadžeri elektronskih prodavnica, SEO i PPC stručnjaci i community menadžeri. Da li ste spremni da unovčite svaki trenutak korištenja interneta?

Upišite se na InternetAcademy i zaplovite u vode profitabilnog digitalnog biznisa i marketinga.

Investicija koja se isplati za samo 13 dana

Čovjek bi trebalo da uči i da se usavršava tokom čitavog života. Najprije kroz formalno i neformalno obrazovanje, a potom i kroz posao. Najracionalnija odluka o karijernom usmjerenju jeste ona skrojena prema njegovim sopstvenim interesovanjima i aspiracijama, a u skladu sa potrebama tržišta rada.

InternetAcademy nudi širok opseg isplativih zanimanja za koja možete da se školujete, pa je vjerovatnoća da ćete pronaći neki smjer za sebe velika. Polaznici ove ustanove uspješno pronalaze posao odmah po završetku jednogodišnjeg programa. O njihovim digitalnim kompetencijama poslodavcima svjedoče svjetski priznati certifikati prestižnih institucija kao što su Cambridge, IQN, CIM, Facebook i Google.

Zahvaljujući inovativnom obrazovnom pristupu utemeljenom na više od 20 godina iskustva, za samo 12 mjeseci InternetAcademy polaznici stiču znanja i vještine za koje bi inače bilo potrebno tri ili četiri godine, kao i ekvivalentna perspektivna zvanja: E-Commerce Manager & Entrepreneur, Online Sales and E-Business Development Manager, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Media Planner & Account Manager, E-Business & Internet Marketing Manager i Web Project Manager & Data Analyst.

Mjesečna rata za InternetAcademy školarinu u toku promotivne akcije iznosi 146 eura. Prema istraživanjima, zaposleni u digitalnim zanimanjima taj novac prosječno zarade za jedan dan posla. Dakle, povratili biste investicije u obrazovanje u rekordno kratkom roku. Već trinaestog dana u digitalnom biznisu i marketingu polaznici isplate uložena sredstva.

Moderna nastava prilagođena Vašem budućem poslu

I dok su se mnoge institucije u školovanju putem interneta oprobale tek tokom pandemije i prave prve pomalo nesigurne korake na tom polju, InternetAcademy posjeduje višedecenijsko iskustvo u korištenju Distance Learning platforme. Ona čini osnovu sistema za učenje na daljinu, građenog na osnovu najboljih praksi iz svijeta. Pomoću nje polaznici stiču znanja i vještine online, nimalo ne gubeći na kvalitetu svog obrazovanja u poređenju sa kolegama koje su se odlučile za tradicionalnu nastavu. Tokom njene izrade implementirani su svi elementi neophodni za potpunu simulaciju nastavnog procesa u bilo kojoj sredini koju krajnji korisnik izabere.

Od 1969. godine do danas jedna od najznačajnijih inovacija u historiji je prešla dug put. Za razliku od ljudi koji s godinama postaju sporiji, internet se ubrzavao i unaprijeđivao.

Dani kada je dial-up pucao pred sam kraj tročasovnog skidanja omiljene pjesme u mp3 formatu daleko su iza nas. Sva sreća! Lišeni smo stresa pred dolazak mjesečnog računa za telefon i privremenog bijega od kuće kada roditelji vide iznos. Sada imamo priliku da vrijeme provedeno na internetu višestruko unovčimo umjesto da ga skupo plaćamo.

Na šta biste potrošili 450 eura?

Sticanje perspektivnog zvanja u oblasti digitalnog biznisa i marketinga na InternetAcademy trenutno košta i do 450 eura manje. Međutim, snižena cijena InternetAcademy školarine je ponuda ograničenog trajanja. Ukoliko se prijavite za neki od jednogodišnjih programa do 31. oktobra, taj novac zadržaćete u kućnom budžetu. Na vama je da odlučite na šta ćete ga potrošiti.

Sladokusci, opskrbite se godišnjim zalihama čokolade! Ljubitelji serija i filmova, to su mjeseci i mjeseci pretplate na streaming sajtovima. Ako u vama čuči preduzetnički duh, taj novac vam je otprilike dovoljan da kupite laptop i da unovčite znanja i vještine koje ste stekli na InternetAcademy. Posljednje rješenje je svakako najisplativije i najracionalnije. Ipak, možda već posjedujete dobar računar ili imate preveliku ljubav prema slatkišima ili pak chillu. Nismo tu da odlučujemo umjesto vas, samo da posavjetujemo.

Kao stručnjaka digitalnog biznisa i marketinga očekuje vas velika plata. Dakle, nabavite veći novčanik i prijavite se!

I da… Još jedna stvar. Iako je pred nama zima, ne zaboravite da je budućnost pred vama blistava. Pripremite naočale za sunce! Možda završite na Baliju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje