Naklada Mate: Komplet slikovnica Kristofor Grickić

17.08.2018 08:15:33

Radi se o zabavnim i poučnim slikovnicama sa jednostavnim, razumljivim tekstom i divnim ilustracijama.

Naklada MATE je za Vas pripremila komplet slikovnica Kristofor Grickić.

Radi se o zabavnim i poučnim slikovnicama sa jednostavnim, razumljivim tekstom i divnim ilustracijama.

Glavni lik je Kristofor Grickić, zamorčić iz Maslačkograda.

Slikovnice su pisane velikim tiskanim slovima tako da ih i početnici u čitanju s lakoćom mogu pročitati. Komplet slikovnica o Kristoforu Grickiću sadrži tri slikovnice.

1. KRISTOFOR GRICKIĆ u herojskoj priči o maslačku

Zamorčići iz Maslačkograda toliko vole jesti maslačke da maslačci polako nestaju iz grada. Kristofor Grickić zna da su došla teška vremena kad u gradu ostane samo jedan maslačak - može li ovaj hrabri mali zamorčić spasiti grad?

2. KRISTOFOR i bicikl

Kristofor Grickić obožava svoj reciklirani bicikl! S puno su ga ljubavi popravili i prebojili Gospodin i Gospođa Grickić.

Kristofor je sada „najzeleniji“ zamorčić u Maslačkogradu! Spreman je pretvoriti staro u novo, u ovoj priči punoj pedaliranja!

3. KRISTOFOR i gusjenice

Kristofor Grickić i njegova prijateljica Cvijeta za ljubimce i maju šest dlakavih gusjenica. Iako se dobro brinu za njih, one jednog dana nestanu!

U ovoj veseloj priči naši zamorčići vrtlari postaju detektivi koji, uz pomoć gospodina Ružića, rješavaju zagonetku o životinjicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje