Izbor iz ponude Naklade MATE

21.12.2018 07:47:50
Izbor iz ponude Naklade MATE

Naklada MATE odlučila se ponuditi Vam na razmatranje mogućnost knjige kao poklona jer knjiga se ne koristi jedan dan, godinu, već je ona trajna...

Imajući na umu tradiciju darivanja za Novu godinu svojih prijatelja, kolega i poslovnih partnera nekim poklonom kao zahvalom za prijateljstvo, lojalnost i suradnju, Naklada MATE odlučila se ponuditi Vam na razmatranje mogućnost knjige kao poklona jer knjiga se ne koristi jedan dan, godinu, već je ona trajna uspomena, a poklonivši knjigu Naklade MATE svojim prijateljima i partnerima omogućujete kvalitetu, profesionalizam te traganje za novim idejama! Kontaktirajte Nakladu MATE i zatražite ponudu...

POSLOVNA PRAVILA

L. Bock

Knjiga POSLOVNA PRAVILA! pokazuje kako postići ravnotežu između kreativnosti i strukture, vodeći k uspjehu koji možete mjeriti u kvaliteti života jednako kao i u tržišnom udjelu. Pročitajte je kako biste izgradili bolju tvrtku iznutra umjesto odozgo; pročitajte je i kako biste ponovo probudili svoju sreću u onome što radite.

Opće informacije: Meki uvez, 420 str., 15,0 x 22,0 cm

Cijena: 58,50 KM

NAČELA EKONOMSKE SOCIOLOGIJE

Richard Swedberg

Cilj je knjige predstaviti ekonomsku sociologiju iz potpuno nove perspektive te iznijeti njene glavne pojmove, ideje i nalaze. To je iznimno važno zbog brzine kojom se ekonomska sociologija razvijala proteklih desetak godina, što bi je moglo učiniti jednom od ključnih konkurentskih metoda u analizi ekonomskih pojava.

Opće informacije: Meki uvez, 380 str., 15,0 cm x 23,0 cm

Cijena: 49,00 KM

BOGATSTVO I SIROMAŠTVO NARODA

David S. Landes

Zašto su neki narodi tako bogati, a neki tako siromašni – što tome prethodi, zašto jedan narod počinje nazadovati ili ga okolnosti bace nekoliko desetljeća unatrag – pitanje je kojim se u ovoj knjizi bavio harvardski profesor emeritus David Landes. Landesov način promatranja fenomena bogatstva i siromaštva polazi od postulata ekonomije i povijesti te čitavi niz disciplina koje, svaka za sebe, otkriva psihološke, socijalne, materijalne i naslijeđene uzroke bilo bogatstva ili siromaštva.

Opće informacije: Tvrdi uvez, 827 str., 17 x 23 cm

Cijena: 68,00 KM

RJEČNIK OSIGURANJA

S.Andrijašević, T. Račić-Žlibar

"Rječnik osiguranja" specijalizirani je rječnik enciklopedijskog karaktera, u kojem 19 kompetentnih znanstvenika i stručnjaka na sažet i razumljiv način objašnjava 2326 najvažnijih pojmova, izraza i institucija iz svih područja osiguranja (osiguranja imovine, osiguranja osoba, osiguranja od odgovornosti; dobrovoljnih i obveznih osiguranja i dr.), te s njima usko povezanim područjima, kao što su međunarodne financije, financijsko pravo, transport...

Opće informacije: Tvrdi uvez, 532 str., 17 x 23 cm

Cijena: 63,50 KM

Izbor literature iz područja medicine

ANATOMIJA

G. Aumuller, G. Aust, J. Engele, J. Kirsch,...

Anatomija Duale Reihe spaja tradicionalni pristup sa zahtjevima da usvojeno znanje bude primjenjivo, ali istovremeno ne zanemaruje ni brojne važne anatomske detalje. Dijelovi teksta iz embriologije i mikroskopske anatomije koji se obrađuju nisu dodatno opterećenje podatcima, već su poveznica s makroskopskom anatomijom i omogućuju bolje funkcionalno razumijevanje. Udžbenik je bogato ilustriran, i to vrhunskim crtežima i fotografijama, pa izvrsno dopunjuje postojeće anatomske atlase.

Opće informacije: Meki uvez, 1328 str., 21,0 x 27,0 cm

Cijena: 246,00 KM

Ponudu literature iz oblasti medicine možete pogledati OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje