Knjige za lidere - stalnim učenjem do još boljih rezultata

04.11.2020 07:45:31
Knjige za lidere - stalnim učenjem do još boljih rezultata

Učenje je kao veslanje uzvodno - čim se prestane, odmah se kreće nazad. L.C.

Komplet knjiga za lidere

  • 8 naslova u kompletu za uspješnije poslovanje
  • umjesto 432 KM, komplet knjiga platite 232 KM

Komplet sadrži knjige:

  • Osnivači, nasljednici, menadžeri - idemo dalje. Uspješno prenesite poduzeće s prve generacije na drugu
  • Disciplinirano poduzetništvo - 24 koraka do uspješnog startupa
  • Pametno određivanje cijena - Kako vodeće svjetske kompanije koriste inovacije u određivanju cijena da bi ostvarile profitabilnost
  • Marketingom do rasta - otac i sin Kotler donose  8 načina za pobjedu, za rast kompanije...
  • Odrasti digitalno - vodič za razumijevanje takozvane "mrežne generacije".
  • Racionalni izbor - jasan i pristupačan uvod u teoriju racionalnog individualnog donošenja odluka
  • Veliki val - kako možemo ostati fleksibilni u vrlo promjenjivom digitalnom svijetu
  • Ponašaj se poput vođe, razmišljaj poput vođe - kako menadžeri i direktori na svim razinama mogu poboljšati svoje vođenje uvođenjem malih, ali ključnih promjena na svome poslu, u svojim mrežama i osobnom ponašanju.

Osnivači, nasljednici, menadžeri

Svaki mladi čovjek pred sobom ima stotinu mogućnosti za buduću karijeru, a sinovi i kćeri poduzetnika imaju još jednu - mogu raditi i u obiteljskom poduzeću. Braneći slobodan izbor djece da izaberu čime se u životu žele baviti bez pritiska očeve ili majčine ostavštine, Vukić u svom vodiču naglašava da će se obiteljska kompanija nastaviti razvijati samo ako bude uspješno prenesena na drugu generaciju.

Kako na takav prijenos pripremiti nasljednike, kako osposobiti tvrtku, kako pripremiti proces povlačenja osnivača i što treba učiniti obitelj?

Više informacija o knjizi »

Disciplinirano poduzetništvo

Bilo da stvarate fizički predmet, usluge ili isporučujete informacije, Disciplinirano poduzetništvo razbija potrebne procese u 24 koraka koje bilo koja marljiva osoba može naučiti. Da, poduzetništvo može biti kaotično, ali situacije koje su po svojoj prirodi nepredvidljive zahtijevaju sustavni okvir koji vam omogućuje da se smanji rizik identificiranjem i rješavanjem područja koja možete kontrolirati. Proces koji je izložen u ovoj knjizi može pomoći osigurati Vaš uspjeh...

Više informacija o knjizi »

Pametno određivanje cijena

Knjiga koja nas upoznaje sa mnogim inovativnim pristupima određivanja cijena, kao i sa istraživanjima i načelima korištenim u stvaranju tih pristupa.  Autori nude jedinstveni pogled na to kako inovacije u određivanju cijena mogu povećati obujam poslovanja i transformirati tržišta. Sinteza najboljih praksi određivanja cijena iz različitih kompanija diljem svijeta i zapažanja prilikom istraživanja nadasve su poučni.

Više informacija o knjizi »

Marketingom do rasta

U svijetu koji se suočava sa sporim rastom gospodarstva, potrebna je primjena kreativnih marketinških strategija radi uspješnog natjecanja za ograničenu bazu kupaca. Ova knjiga pokazuje kako preživjeti u uzburkanim gospodarskim vodama. Detaljno se navodi devet megatrendova koji nude nove mogućnosti. Procijenite koliko je vaša poslovna djelatnost spremna za promjenjiv okoliš kroz  osam strategija rasta

Više informacija o knjizi »

Odrasti digitalno

U ovoj knjizi otkrijte kako mozak mrežne generacije obrađuje podatke, zatim saznajte nekoliko načina za privlačenje i angažiranje mladog talenta na radnom mjestu i još mnogo, mnogo više jer je digitalno doba prisutno i stigla nam je mrežna generacija - upoznajmo je uz pomoć ove knjige.

Više informacija o knjizi »

Racionalni izbor

Knjiga koja pruža jasan i pristupačan uvod u teoriju racionalnog individualnog donošenja odluka, kao i kratak pogled na teoriju igara, društveni izbor i tržišnu ravnotežu, a posebno dobro opisuje rizik i nesigurnost, pri čemu kombinira lucidne opise standardne teorije s nešto rasprave o njezinim ograničenjima.

Više informacija o knjizi »

Veliki val

U 25 stvarnih primjera iz čitavog svijeta (od zdravstvene skrbi, preko maloprodajnih trgovina i proizvoda za korisnike do poslovnih usluga) autori pokazuju kako vodeće tvrtke prikupljaju podatke, ostvaruju prihod, štede novac i aktiviraju svoje korisnike. Bilo da se bavite marketingom, istraživanjem, korisničkom podrškom, prodajom, razvojem ili čak vođenjem čitave tvrtke,ovdje se nalaze savjeti upravo za vas, potkrijepljeni stvarnim podacima o povratu ulaganja koji dokazuju da ti savjeti djeluju.

Više informacija o knjizi »

Ponašaj se poput vođe, razmišljaj poput vođe

Autor uobičajenu filozofiju „prvo razmisli pa onda djeluj” preokreće tvrdeći da će  tri strategije omogućiti da učite kroz djelovanje i povećati ono što se naziva „izvidom” – dragocjenu vanjsku perspektivu koju stječete izravnim iskustvima I eksperimentiranjem. Za razliku od uvida, izvid će pomoći da promijenite način na koji kao vođa razmišljate: o tome kakav je posao važan, kako trebate ulagati svoje vrijeme, koji su odnosi važni za informiranje i podupiranje vašeg vođenja i zašto te tko želite postati.

Više informacija o knjizi »

Kupnjom kompleta od 6 vrhunskih naslova ostvarite popust!

Cijena kompleta: 432,00 KM ---> 232,00 KM

Detaljnije o kompletu knjiga za lidere

  • Trošak dostave za područje BiH iznosi 5 KM
  • Moguća kupnja pojedinačnih naslova ili kompleta knjiga
  • U cijenu je uključen PDV
  • Plaćanje je moguće izvršiti po predračunu ili prilikom preuzimanja

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, budite slobodni kontaktirati Naklada MATE d.o.o.

Hvala Vam na čitanju i srdačan pozdrav,

Naklada MATE d.o.o.

Tina Ujevića bb, 88390 Neum, Bosna i Hercegovina

Tel.+387 (0)36 885 057; fax.+387 (0)36 885 057

Mob. +387 (0)63 472 847

www.naklada-mate.ba  |  naklada.mate@infoneum.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje