Nekmar - najbolja hrana za četveronožne prijatelje! (Foto)

03.02.2022 09:38:45
Nekmar Pet Nutrition extea d.o.o. hrana za pse low grain
OTVORI GALERIJU

Nekmar hrana za četveronožne prijatelje, koju današnje znanje, tehnologija i resursi 21. vijeka mogu ponuditi tržištu

Nekmar Pet Nutrition nije nastao na uobičajeni način kada poslovna osoba ili investicijska kompanija odluči uložiti u ”PET BUSINESS” jednostavno jer im je to preporučio njihov financijski savjetnik iako možda nikada u životu nisu imali ljubimca ili osjetili ljubav prema životinji.

Nekmar Pet Nutrition su stvorili jedni od najcjenjenijih stručnjaka za pse u svijetu Ivana i Marin Nekić, vlasnici uzgajivačnice američkih akita NEKMAR AKITAS. Nakon višestrukog osvajanja Svjetske i Europske titule sa svojim voljenim akitama, ovaj dinamični duo je odlučio podijeliti svoje znanje i odužiti se životinjama. Zbog toga je naš slogan „BY DOG PEOPLE FOR DOGS AND THEIR PEOPLE“.

NEKMAR HOLISTIC ULTRAPREMIUM je uvjerenju najbolja hrana za naše četveronožne prijatelje koju današnje znanje, tehnologija i resursi mogu ponuditi.

Svaki Nekmar proizvod mora zadovoljiti dva uvjeta, prvi je taj da proizvod mora biti nutritivno kvalitetan a drugi je taj da mora pružiti aktivnu potporu zdravlju na prirodan i cjelovit način.

LOW GRAIN

Naši „low grain“ recepti su fantastična kombinacija visokokvalitetnog mesa (svježe meso je uključeno u svaki recept) i smeđe riže koja je po našem mišljenju najbolji dostupni izvor ugljikohidrata po svojim nutritivnim vrijednostima i benefitima za probavu.

Svaki „low grain“ recept ima dodatak pažljivo odabranih ljekovitih biljaka koje pružaju aktivnu potporu zdravlju.

ZDRAVLJE JE SREĆA!

Opće informacije

eXtea d.o.o.

Mobitel: + 387 63 284 464

Ured: + 387 33 840 684

E-mail: nekmarbih@exteabiz.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija