Odabir najbolje hrane za odrasle pse

05.10.2022 10:11:45
nekmar hrana za pse ASTON Ocean & Country

A uz hladnije i kraće dane, više kretanja a manje vrućina ide i drugačija hrana.

Stigla je jesen!

A uz hladnije i kraće dane, više kretanja a manje vrućina ide i drugačija hrana.

Voda i hrana

Kao i ljeti, tako je i zimi važno da psu mijenjate i po nekoliko puta na dan vodu kako biste izbjegli zamrzavanje vode. Ako nema uvijek svježe vode, vaš pas bi mogao dehidrirati.

Tijekom zime, hranidba psa treba biti jača, jer se tada troši više kalorija. Ukoliko ne znate koju hranu da mu date, najbolje bi bilo da se posavjetujete s veterinarom, kako bi došli do najbolje formule u hranidbi.

Važne hranjive tvari

Bjelančevine (proteini), masti, ugljikohidrati, vitamini i elementi u tragovima glavne su hranjive tvari koje bi pas trebao unositi hranom. Opskrbljuju ga energijom i pridonose važnim životnim funkcijama. Međutim, nedostatak hranjivih tvari znatno opterećuje organizam, kosti, mišiće i unutarnje organe te uzrokuju bolesti.

Nekmar preporuka je najkvalitetnija hrana iz ASTON asortimana:

ASTON Ocean & Country od 20 kg., za velike, sportske i radne pse.

Sadrži četiri vrste mesa (piletinu, govedinu, svinjetinu & losos), te mnoge druge nutrijente za pravilan razvoj velikih i aktivnih pasmina.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija