Akumulatorska pila STIHL MSA 300 C-O: posebno snažna za profesionalne namjene

09.12.2022 09:46:49
Sajmir Vogosca STIHL MSA 300 C-O

SAJMIR vam predstavlja prvu akumulatorsku lančanu pilu STIHL MSA 300 C-O ciljano dizajniranu za profesionalne radove

SAJMIR d.o.o. Vogošća predstavlja STIHL MSA 300 C-O prvu akumulatorsku lančanu pilu koja je u tvrtki STIHL dizajnirana ciljano za profesionalne radove. Puna električna snaga od 3,0 kW pretvara se u brzinu lanca do 30 m/s zahvaljujući snažnoj bateriji STIHL AP 500 S razvijenoj za ovu motornu pilu. Zajedno s lancem pile STIHL “325" RS Pro i vodilicom Light 04, ovo osigurava visok učinak rezanja uz smanjenu težinu. Profesionalci koji rade sa STIHL MSA 300 C-O također su impresionirani i robusnom konstrukcijom otpornom na vremenske uvjete. STIHL anti-vibracijski sustav smanjuje vibracije i na taj način rasterećuje vaše mišiće i zglobove.

Servisni poklopac posebno olakšava pristup filtru kako bi održavanje i čišćenje akumulatorske motorne pile MSA 300 C-O bilo što lakše. STIHL MSA 300 C-O je prva motorna pila tvrtke STIHL koja ima kokpit za obavijesti i upravljanje uređajem, koji možete koristiti za dobivanje svih ključnih podataka i informacija o vašoj pili. Također, već je pripremljena za umreženi rad zahvaljujući STIHL Smart Connector 2 A.

Svi akumulatorski alati unutar STIHL AP sustava namijenjeni su profesionalnim korisnicima i svakodnevnoj uporabi, čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Uređaji također imaju zaštitu od prskanja vode sa svih strana, što je dokazano internim testovima. Zaštita od prskanja vode STIHL MSA 300 C-O, koja je već dokazana internim ispitivanjima, također je certificirana prema klasi zaštite IPX4.

Udoban rad: STIHL MSA 300 C-O sa senzorom ulja

Obaranje, kresanje i piljenje manjeg i srednjeg drveća: zahvaljujući akumulatorskoj motornoj pili MSA 300 C-O tvrtke STIHL, uređivači krajobraza, stručnjaci za šumarstvo i komunalne tvrtke mogu ove zadatke obavljati posebno učinkovito. 3 radna programa (Eco, sječa i rezanje grana) konfiguriraju motornu pilu za odgovarajuće primjene. Osim toga, senzor ulja kontinuirano mjeri dostupnu količinu ulja za lanac i tako vam pomaže u učinkovitom radu.

Napomene:

- tvrtka STIHL preporučuje ulja za lanac STIHL SynthPlus, STIHL BioPlus i STIHL ForestPlus. Moguć je rad s drugim, svijetlim uljima za motorne pile na bazi biljnog ili mineralnog ulja.

- ova akumulatorska motorna pila može raditi samo s baterijom STIHL AP 500 S i svim njenim funkcijama. Korištenje drugih baterija STIHL ne jamči korištenje svih funkcija niti maksimalni mogući učinak piljenja.

 

  • Uređaj bez baterije i bez punjača
  • Snažna akumulatorska motorna pila za profesionalnu upotrebu
  • Za obaranje manjih i srednjih stabala, za kresanje i piljenje na duljinu
  • 3 programa rada za učinkovit rad
  • Brzi pregled statusa zahvaljujući kokpitu za obavijesti i rad

Za više informacija pozovite +387 33 431 392 ili posjetite prodajni salon u ulici Vogošćanskih odreda br. 88.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija