Kompaktna i snažna

Benzinska motorna pila STIHL MS 230 - vrlo dobar izbor za sječu drva za ogrjev

10.10.2023 09:36:37
STIHL MS 230

SAJMIR je i ove jeseni za vas pripremio sniženje motornih pila STIHL

SAJMIR je i ove jeseni za vas pripremio sniženje motornih pila STIHL.

Danas vam predstavljamo motornu pilu MS 230.

Motorna pila  STIHL MS 230 je vrlo dobar izbor za sječu drva za ogrjev. Kompaktan dizajn i visoka učinkovitost rezanja omogućuju vam učinkovit rad u vlastitom vrtu ili šumi. Ova motorna pila za rad s drvetom također je vrlo popularna u zanatskim radionicama.

Zahvaljujući snažnom motoru od 2,0 kW (2,7 KS), benzinska motorna pila STIHL MS 230 posebno je prikladna za piljenje drva za ogrjev. Kako biste mogli raditi što učinkovitije raditi, motorna je pila opremljena zatvaračem spremnika za gorivo koji se otvara bez potrebe za dodatnim alatom. Kako biste zaštitili svoje mišiće i zglobove, STIHL Antivibracijski sistem štiti mišiće i zglobove pri radu i rukovanju s ovom motornom pilom. Ovo je robustan i snažan model motorne pile s vrlo dobrim odnosom snage i težine.

  • Za privatne korisnike i obrtnike
  • Snažna i robusna benzinska motorna pila za piljenje drva za ogrjev
  • Dugi intervali između servisiranja zahvaljujući dugotrajnom sustavu filtriranja zraka
  • Bočno zatezanja lanca

Posjetite web shop ili prodajni salon u ulici Vogošćanskih odreda br. 88 i saznajte koji su to modeli motornih pila na akciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija