Candioli Actea® OTO kapi za uši s LAS™ formulom

01.08.2023 11:19:56
Candioli Actea OTO kapi za usi

Kapi za uši protiv stvaranja ušnog voska, umirujuće i higijenske - za pse i mačke

Što je LAS™?

To je patentirana mješavina prirodnih molekula koja učinkovito kontrolira upale, svrbež, pretjeran rast bakterija i gljivica. LAS, zahvaljujući jedinstvenoj formuli, ima antibakterijska i antiupalna svojstva. LAS je dobiven pomoću inovativnih proizvodnih procesa (patentirana HTN™ TEHNOLOGIJA), te je rezultat tri godine studija s međunarodnom znanstvenom zajednicom. Za proizvodnju LASa nisu korištena otapala ili alkohol te je postignuta vrhunska čistoća od 98%.

Prednosti LAS™ formule:

  • Inovativna i ekskluzivna formula
  • Jedinstvena u veterini
  • Djelotvorna, prirodna i sigurn
  • Patentirana formula

LAS™ sadrži:

Lactofericin (hidrolizat laktoferina) sa antibakterijskim, antivirusnim i imunološkim djelovanjem.

GPI (glicerol-fosfo-inozitol lizin), dobiven iz lecitina iz suncokreta, s inovativnim samoregulirajućim mehanizmom regulacije upala i svrbeža.

Verbaskozid (Dermasyr™), tvar dobivena iz matičnih stanica pojedinih biljaka, osobito iz Syringa vulgaris (jorgovan), ima protuupalna, antibakterijska svojstva te regulira pretjerano izlučivanje loja.

Indikacije: Otološka emulzija za pse i mačke je pomoćno sredstvo u liječenju vanjskih oboljenja uha manifestiranih kroz: svrbež, crvenilo, abnormalnu bakterijsku i gljivičnu floru, što je povezano s prekomjernom proizvodnjom ušnog voska i lošim mirisom. Zbog svojih svojstava protiv stvaranja ušnog voska, umirujućeg i higijenskog djelovanja, Actea® OTO se također može koristiti u prevenciji otitisa različitog porijekla kod osjetljivih životinja. Actea® OTO se općenito preporuča u svim situacijama kada je potrebno vraćanje fiziološke funkcije uha.

Pakovanje: Actea® OTO 15 ml i 30 ml.

Proizvodjač: Candioli Italija.

Više informacija saznajte ovdje ili pozovite Mim Coop na broj telefona 051 308 400.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija