Uniprojekt Komerc inžinjering Zenica: 24 godine sa vama

18.07.2014 11:34:31

Uniprojekt je u minulih 20 godina implementirao brojne građevinske projekte širom Bosne i Hercegovine. Pored usluga izvođenja građevinskih radova, Uniprojekt se bavi i projektovanjem objekata.

Uniprojekt je  osnovan 1990. godine, kao projektni biro, da bi 1996. godine počeli razvijati i sopstvenu građevinsku operativu.

Uporedo sa pomacima koje su ostvarivali u poslu, upošljavali su i nove kadrove, pa danas Uniprojekt broji 45 uposlenika. Uniprojekt je u minulih 20 godina implementirao brojne građevinske projekte širom Bosne i Hercegovine. Pored usluga izvođenja građevinskih radova, Uniprojekt se bavi i projektovanjem objekata.

Od zadnjih radova mogu se izdvojitii:

  • Izgradnja temelja za potrebe gradnje eko filtera u kompaniji Arcelor Mittal
  • Izrada glavne projektne dokumentacije za adaptaciju i dogradnju Općinskog Suda Zenica i Kantonalnog Tužilaštva ZE-DO kantona
  • Urbanistički projekat - idejno rješenje objekta u užem gradskom centru prema prijedlogu nacrta regulacionog plana Centar I u Zenici. Naručilac "Euromont" Žepče.

Zanimljivo je da je "Uniprojekt" svoje prve objekte projektovao i izgradio u Mostaru, Sarajevu i Bihaću, a da je prije Zenice pečat ove firme imalo desetine objekata, sistema toplifikacije, obnovljenih škola i ambulanti u Zapadnoj Hercegovini, Tuzli, Bihaću, Sarajevu, Vitezu...

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo