Hifa Oil nagradio studente Vis moot tima s 5000 KM za izuzetan uspjeh

16.05.2019 08:26:01
Hifa Oil nagradio studente Vis moot tima s 5000 KM za izuzetan uspjeh

Gdin. Izudin Ahmetlić naglasio je da je Hifa Oil kao privatna kompanija koja prometuje najvećim količinama derivata u BiH, uvijek uz i sa najboljima.

Hifa Oil nagradio studente Vis moot tima s 5000 KM za izuzetan uspjeh. U okviru prijema studenata Vis moot kod premijera ZDK, Mirze Ganića, članovi tima, kao i treneri i uprava fakulteta imali su priliku da razgovaraju i s gdin. Izudinom Ahmetlićem, vlasnikom više kompanija kao što Hifa Oil,Eurometali, Euroroal, Lb Gmbh Eurostil.

Tom prilikom gdin. Izudin Ahmetlić naglasio je da je Hifa Oil kao privatna kompanija koja prometuje najvećim količinama derivata u BiH, uvijek uz i sa najboljima. Zahvalio se članovima Vis moot tima što doprinose optimizmu u životu u BiH, te istaknuo kako i on i njegova preduzeća nastoje da svo vrijeme rade na tome da život u BiH bude bolji za svakog građanina. U skladu s tim, gdin. Izudin Ahmetlić obećao je nagradu u vrijednosti od 5000 KM za izuzetak uspjeh cjelokupnom Vis moot timu i to obećanje je i izvršio. U ime Pravnog fakulteta u Zenici, a posebno u ime Vis moot tima zahvaljujemo gdin. Ahmetliću i Hifa-Oil što su prepoznali i podržali kvalitet i doprinos društvu u BiH.

Podsjećamo da je Vis moot tim Zenica uz pomoć američkog CLDP-a, Notarske Komore Federacije Bosne i Hercegovine, preduzeća Mittal Zenica, Federalnog ministarstva obrazovanja, Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Ze-Do Kantona, Skupštine Zeničko-dobojskog kantona, advokatskih kancelarija Karanović i partneri, CMS i Wolf Theiss, te grupacije Prevent, po peti put uzeo učešće na svjetskom Vis moot takmičenju u Beču, gdje je od 378 timova ostvario 3. mjesto zajedno s fakultetom Lomonosov iz Moskve.

Nagrade Vis moot timu osigurali su i Vlada ZDK te Univerzitet u Zenici, a očekuje se prijem kod premijera FBiH, gdin. Fadila Novalića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi