Paketići za djecu zaposlenih

Fashion Business Unit Prevent Grupacije obezbijedio 605 paketića

30.12.2022 16:07:50

Više od 605 mališana, djece zaposlenika dobili su novogodišnje paketiće od menadžmenta Fashion Business Unit Prevent Grupacije.

Više od 605 mališana, djece zaposlenika dobili su novogodišnje paketiće od menadžmenta Fashion Business Unit Prevent Grupacije. Podjela paketića organizovana je u gradovima u kojima Fashion Business Unit ima svoje proizvodne pogone ili poslovne jedinice: u Bugojnu, Bužimu, Goraždu, Travniku, Zenici i Sarajevu.

“Zadovoljstvo je što smo i ove godine realizovali paketiće za djecu naših kolega i kolegica. Mališani se raduju ovom periodu godine jer ga karakterišu ljubav, radost i darivanje, a paketići svakako doprinose ljepšim novogodišnjim praznicima”, istakli su iz Fashion Business Unit Prevent Grupacije.

Za najbolji ispraćaj stare i doček Nove godine, Fashion Business Unit Prevent Grupacije je pripremio priredbu i zabavu za mališane i njihove roditelje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi