Prevent Grupacija nastavlja sa podrškom zadravstvenim institucijama u BiH

18.11.2020 09:03:04
Prevent Grupacija nastavlja sa podrškom zadravstvenim institucijama u BiH

Nakon što je u proteklom periodu značajnim donacijama pomogla rad svih zdravstvenih ustanova u lokalnim zajednicama u kojima djelujemo, Prevent Grupacija nastavlja aktivnosti na ovom polju.

Nakon što je u proteklom periodu značajnim donacijama pomogla rad svih zdravstvenih ustanova u lokalnim zajednicama u kojima djelujemo, Prevent Grupacija nastavlja aktivnosti na ovom polju. Prevent Travnik danas je donirao zaštitne maske i odijela Kantonalnoj bolnici Travnik.

Donaciju je uručio direktor Prevent Travnika, Huso Hasanović koji je ovom prilikom istakao da kroz ovaj vid pomoći, podržavamo rad zdravstvenih radnika te im se u ime uposlenika Prevent Travnika zahvalio na ogromnom doprinosu tokom pandemije. Direktor Kantonalne bolnice, prim.dr. Mirsad Granov je izjavio da se zahvaljuje Preventu što je prepoznat prijatelj bolnice, te nastavlja podršku i u ovim teškim vremenima.

Pored ove donacije, Prevent je od početka pandemije u više navrata donirao zaštitnu opremu kliničkim centrima, bolnicama i zdravstvenim ustanovama u Sarajevu, Goraždu, Visokom, Zenici, Srebrenici, Tuzli i drugim gradovima širom BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi