Dresscode by Prevent predstavio novu kolekciju "Keep your spirits high"

03.04.2018 09:26:22
Dresscode by Prevent predstavio novu kolekciju 'Keep your spirits high'

omaći modni brend Dresscode by Prevent predstavio je u prostorijama Prevent Labsa novu kolekciju proljeće/ljeto 2018.

Domaći modni brend Dresscode by Prevent predstavio je u prostorijama Prevent Labsa novu kolekciju proljeće/ljeto 2018. Kolekcija pod simboličnim nazivom “Keep your spirits high” odiše optimizmom i samopouzdanjem gdje nas poziva da mislimo pozitivno i isprobamo nešto novo.

“Prelaz iz zime na proljeće i ljeto je vrlo glatak. Boje su mirne i kreću se između vrlo suhih i mekih nijansi saharskog pijeska i puderastih tonova sa jedne strane, dok sa druge strane slavimo jezersko plave, i srebrne boje laguna, koje donose neku vrstu svježine” izjavila je Sabina Muratagić", direktorica prodaje Prevent Labsa.

Rafinirani materijali i čisti detalji koji karakterišu kolekciju stvaraju skladan ansambl. Udoban osjećaj potiče svaki trenutak, nadahnjujući nove puteve i nove horizonte pozivajući nas da budemo svoji i ulažemo u svoje snove!

Uz ugodno druženje gosti su imali priliku ekskluzivno pogledati novu kolekciju koja je i ovaj put inspirirana potrebom savremene poslovne žene i muškarca. Dresscode tim je stvorio kolekciju koja olakšava svakodnevni odabir poslovne odjeće preferirajući eleganciju, a pritom slaveći ljubav i slobodu.

Prema istraživanju SNL magazine, Dresscode by Prevent izabran je za modni brend 2017.godine čime je još jednom potvrđen kvalitet domaće proizvodnje koji prati svjetske modne trendove.

Kolekcija se može kupiti u Sarajevu u showroomu Prevent Labs i u Travniku u shopu Dresscode.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo