Prevent kontinuirano radi na efikasnim rješenjima za očuvanje okoliša

17.09.2019 14:49:06
Prevent kontinuirano radi na efikasnim rješenjima za očuvanje okoliša

Prevent kontinuirano radi na efikasnim i sistemskim rješenjima za očuvanje okoliša i tretman industrijskog otpada.

Održivi razvoj

Prevent stvara kvalitetne proizvode uz ekološki odgovornu društveno korisnu i ekonomski održivu proizvodnju

Korporativna politika Prevent Grupacije obuhvata princip prema kome svaka uspješna kompanija treba da učestvuje u razvoju društva, društvene okoline i svojim radom promoviše kolektivno dobro zajednice.

Kontinuiranim ulaganjem u zapošljavanje, nove investicije i povećanje izvoza doprinosi ekonomskom prosperitetu u osnaživanju zajednica.

Ekologija

Vođeni snažnom željom da doprinesu očuvanju okoliša Prevent je prva kompanija koja je uvela sistem upravljanja kvalitetom ISO TS 16949 specifičnog samo za najzahtjevniju automobilsku industriju.

Grupacija je također uvela ISO 14001, standard koji specificira zahtjeve za sistem okolinskog menadžmenta.  Ovaj međunarodni standard namijenjen je za korištenje od strane organizacije koja teži upravlјanju svojim odgovornostima za okolinu na sistematičan način, koji doprinosi stubu održivosti okoline.

Prevent kontinuirano, u saradnji sa odgovornim institucijama, radi na efikasnim i sistemskim rješenjima za očuvanje okoliša i tretman industrijskog otpada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ekologija