Prevent i Centar za socijalni rad podijelili paketiće

29.12.2017 09:09:04
Prevent i Centar za socijalni rad podijelili paketiće

Pozorište Travnik u saradnji sa Centrom za kulturu općine Travnik ove godine pokrenuo je dječiji novogodišnji festival “Veseli snježni Travnik”

Pozorište Travnik u saradnji sa Centrom za kulturu općine Travnik ove godine pokrenuo je dječiji novogodišnji festival "Veseli snježni Travnik". Cilj festivala jeste najmlađima pružiti interesantne, kreativne i edukativne sadržaje.

Očekuje ih "Svijet Želja", "Svijet Bajki", "Svijet Muzike i plesa" , Pozdravi iz Travnika, pozorišna predstava i dodjela paketića.

Festival traje 3 dana ( od 28.12.-30.12.2017. godine).

Veliko interesovanje za "Veseli snježni Travnik" pokazuje i činjenica da su planirane datume posjeta već zauzeli, kako pojedinici, tako i mnoge institucije poput: JU Centar za socijalni rad Travnik, JU Dom zdravlja Travnik, JU Bolnica Travnik, Sindikat Vlade SBK/KSB.

Trodnevni Festival je počeo ovoga 28. decembra u 11:00 h otvorenjem sadržaja Pozorišta Travnik i dječijom predstavom koju izvode glumci "Pozorišta Travnik". Prva grupa bili su mališani, štićenici JU Centra za socijalni rad u suradnji sa Prevent d.o.o. koji je donirao paketiće.

Oficjelni sponzor festivala je BH Telecom direkcija Travnik

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi