TIM System Sarajevo: Vodeća privatna produkcijska kuća&marketing agencija u BiH

26.07.2022 08:18:22

Produkcijska kuća&marketing agencija TIM System na tržištu Bosne i Hercegovine se pozicionirala kao lider za proizvodnju televizijskog programa i općenito video i audio produkcije.

Produkcijska kuća&marketing agencija TIM System na tržištu Bosne i Hercegovine se pozicionirala kao lider za proizvodnju televizijskog programa i općenito video i audio produkcije.

Od 2011.g. u cjelosti kreiraju i proizvode tri serijala sedmično za BHT1- Televiziju Bosne i Hercegovine, odnosno sada su to Potrošački smjer, Ekologika i Izazovi Poljoprivrede, što je na godišnjem nivou ukupno 148 televizijskih emisija. To TIM System čini vodećom privatnom produkcijom u ovoj oblasti.

Do prošle godine također su kreirali i proizvodili (2012-2018.g.) i regionalno gledan TV Serijal Interview20, a mogu se pohvaliti i kvalitetnim portfoliom dokumentarnih filmova.

Izuzev toga, bitno je da znate da se TIM System kroz poslove produkcije, marketinga i PR-a razvija i uspješno posluje od 2003.godine te da su posebno stručni za kreiranje kampanja od javnog interesa.

Za klijente pružaju cjelovite usluge od savjetovanja, preko kreiranja kampanja i PR usluga, do marketing planova oglašavanja i media zakupa, kao i realizacije najsloženijih event događaja, konferencija, seminara i edukacija.

Bitno je da znate da su radili iznimno složene produkcijske poslove za World Bank Bh kao i za Centralnu banku BiH, državnu i entitetske vlade, kao i za Vladu Brčko Distrikta BIH, te da su kreirali i organizovali iznimno važne državne događaje i kampanje od društvenog interesa u BiH.

TIM System je uspješan jer posjeduje vlastite kapacitete koji garantiraju svim klijentima pouzdanost i sigurnost.

Kada je riječ o tehničkim kapacitetima, firma posjeduje poslovnu zgradu u kojoj su na tri sprata smješteni produkcijski blok, studijski prostor, savremeni administrativni centar. Opremljeni su da implementiraju svaki produkcijski zahtjev koji se stavi pred njih sukladno najvećim međunarodnim standardima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo