Mi smo Lilium!

02.07.2021 11:32:29
Mi smo Lilium!

Lilium Digital agencija za Digitalni Marketing - lider na domaćem tržištu

Lilium Digital je agencija za Digitalni Marketing koja je posljednjih godina lider na domaćem tržištu zahvaljujući svojoj kreativnosti i inovativnosti.

“U početku nas je bilo malo, ali smo imali jasnu viziju, pregršt odlučnosti da uspijemo i pozitivan stav, koji nam nikad nije dopustio da posustanemo. Samo nekoliko godina poslije, naša porodica se udvostručila, hrpa uspješno realiziranih projekata i mnogo lijepih uspomena je iza nas, a nove, uspješne digitalne priče pišemo na novoj lokaciji. Ponosni smo na saradnju sa više od 500 kompanija, kojima smo pomogli da pronađu svoje mjesto na digitalnom nebu i time značajno unaprijede svoje poslovanje. Svoje znanje nismo htjeli zadržati samo za sebe, pa je vrijednim radom naših kolega nastala i Digitalna akademija, u kojoj svojim iskustvom iz svakodnevnog rada u poslovanju želimo korisnike osposobiti da superiorno vladaju digitalnim vještinama.

Neke stvari se nikada nisu promijenile, ostali smo nasmijani, tu smo jedni za druge i jedemo digitalu kao nikad dosad!

Biti poseban, biti drugačiji, ali pritom ostati svoj;  probali smo, odlično je! Kako? Saznaj ovdje!”, poručuju iz Lilum Digital.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo