Benefiti YouTube oglašavanja

27.09.2022 08:50:49
Lilum Digital you tube oglasavanje

YouTube oglašavanje vam nudi bogat i zanimljiv način da se povežete sa targetiranom publikom, ispričate svoju priču i razvijete svoje poslovanje

YouTube je platforma koja nudi različite formate video oglašavanja. Osim što je povoljnije od tradicionalnih vidova oglašavanja, YouTube oglašavanje pruža mogućnost preciznog targetiranja uz transparentno izvještavanje o realiziranim kampanjama.

YouTube targetiranje

Obzirom da YouTube ima više od jedne milijarde korisnika, željenu publiku možete odabrati na temelju dobi, spola, lokacije, interesa itd. Osim toga, plaćate samo kad korisnik stupi u interakciju s vašim oglasom. Ako korisnik preskoči oglas prije 30. sekunde (ili kraja), ne plaćate ništa.

YouTube oglašavanje vam nudi bogat i zanimljiv način da se povežete sa targetiranom publikom, ispričate svoju priču i razvijete svoje poslovanje. Kada pokrenete video oglase doći ćete do potencijalnih klijenata na YouTube platformi.

Zatražite ponudu, naš tim će detaljno procijeniti koja vrsta oglasa odgovara online promociji vašeg brenda i javiti se sa najboljim rješenjem za vaš biznis”, poručuju iz Lilium Digital.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo