Novi dječiji TV kanal IDJKids počinje sa emitovanjem

03.11.2021 12:23:46
Telemach BH kompanija danas je predstavila IDJKids, novi dječiji TV kanal.

Telemach BH kompanija danas je predstavila IDJKids, novi dječiji TV kanal.

Telemach BH kompanija danas je predstavila IDJKids, novi dječiji TV kanal. Pilići, Slonići, Vesela Farma, Lola i Mila i mnogi drugi omiljeni junaci sa YouTube-a od sada su dostupni svim Telemach korisnicima na novom dječijem kanalu i u Video klubu.

U okviru Telemach programske ponude danas je počeo sa emitovanjem IDJKids TV kanal (pozicija 141 na EON i D3 platformi, i 207 na Total TV platformi) koji 24 sata dnevno prikazuje omiljene dječije, uspavanke, crtane filmove, emisiju za djecu - "PILE" i junake koje vole i djeca i roditelji. Video klub katalog IDJKids Play nudi sinhronizovane sadržaje na naš jezik. 

IDJ KIDS je lider u proizvodnji dječijih YouTube sadržaja i sada predstavlja novi, televizijski koncept nudeći najpopularnije sadržaje za najmlađe. Sa preko 800 miliona pregleda i 800.000 subscribers na You Tube-u, IDJKids je postao omiljeni i neizostavni dio odrastanja prilagođen djeci uzrasta do 5 godina. 

Novi TV kanal i katalog dostupni su od Start paketa za Telemach i Total TV korisnike. "Nastavljamo da pratimo svjetske trendove i nudimo najbolji sadržaj svim našim korisnicima. IDJKIds je prilagođen djeci novog doba koji obožavaju i roditelji.", poručuju iz Telemach BH kompanije.

Sigurno korištenje televizije za djecu Telemach BH kompanija omogućila je u okviru EON Kids profila, dok pomoću EON Connect aplikacije Telemach korisnici mogu zaštititi djecu na kućnom internetu.

PODIJELI:
TAGOVI: Telemach BH TV kanal IDJKids

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo