Intral BH ispunjava sve uslove moderne proizvodnje obuće

07.10.2014 08:54:34
Intral BH ispunjava sve uslove moderne proizvodnje obuće

Intral BH ima na raspolaganju kvalifikovanu radnu snagu koja čini sve da zadovolji uvjete kvalitetnog i brzog obavljanja posla.

Intral BH d.o.o je kompanija osnovana 2008. godine sa oko 300 zaposlenih i vlastitim posjedom sa preko 5000m2 proizvodne površine, koja ispunjava sve ekološke i energetske uslove moderne proizvodnje obuće.

Bosna i Hercegovina ima dugu tradiciju u obućarstvu i mnogo je lakše pronaći stručnu radnu snagu. Upravo je to razlog zašto je Intral BH odabrao BiH za proizvodnju obuće. Produkti firme Intral BH izvoze se u zapadnu Evropu (Francusku, Njemački, Italiju ...)

Intral BH ima na raspolaganju kvalifikovanu radnu snagu koja čini sve da zadovolji uvjete kvalitetnog i brzog obavljanja posla.

Rukovodstvo kao i stručni kadar Intral-a BH d.o.o ima preko 30 godina iskustva u ovoj oblasti i osigurava visokokvalitetnu proizvodnju različitih modela obuće. Sa krojačnicom, 6 šivaona i montažom, pokrivaju sve faze proizvodnje pa mogu ponuditi sve, od polu- do gotovog produkta. Logistika, transport materijala, transport gotove obuće, nabavka materijala, tahnička podrška kod izrade raznih modela i slično su za njih svakodnevnica a stručni tim vam može pomoći pri realiziacji vaših potreba.

Strojni park sa preko 500 vlastitih mašina je osposobljen za izradu i produkciju programa: Ago, fleksibel (odrasli i djeca), San Crispino, Mokasin (ručno), lijepljen itd. Pored toga kompanija je u kooperaciji sa drugim firmama (joint venture) susjednih država (Srbija, Hrvatska) koje za njih  obavljaju dodatnu proizvodnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo