Nagradna igra

Ako se loguješ, možda i dobiješ!

08.05.2023 10:56:33
NLB Banka Sarajevo nagradna igra

NLB Banka organizuje nagradnu igru pod nazivom "Ako se loguješ, možda i dobiješ" za sve klijente fizička lica koji imaju aktivno ili aktiviraju NLB mobilno bankarstvo i izvrše jednu prijavu u aplikaciju.

NLB Banka d.d., Sarajevo organizuje nagradnu igru pod nazivom "Ako se loguješ, možda i dobiješ" za sve klijente fizička lica koji imaju aktivno ili aktiviraju NLB mobilno bankarstvo i izvrše jednu prijavu u aplikaciju.

Iskoristite brzinu i efikasnost NLB mobilnog bankarstva, logujte se i ulazite u krug naših klijenata koji mogu osvojiti:

  • Samsung Galaxy Watch 4
  • Samsung Galaxy A13
  • Laptop ASUS
  • Slušalice JBL Wave
  • Električni romobil Xiaomi Mi 1S.

NLB M-Bank je aplikacija mobilnog bankarstva koja vam, na jednostavan način, omogućava pristup vašim računima 24/7, kao i obavljanje transakcija po znatno nižim naknadama bez čekanja u redovima. NLB mobilna banka je brza, jednostavna i sigurna za korištenje, olakšava korištenje bankarskih usluga u svega nekoliko poteza, štedeći vrijeme i novac.

Aplikaciju mobilnog bankarstva NLB Banke možete preuzeti sa Google Play trgovine za Android telefone sa linka, te sa App Store trgovine za Apple uređaje sa linka.

U nagradnoj igri mogu učestvovati sva fizička lica, klijenti NLB Banke d.d., Sarajevo na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine koji imaju aktivnu aplikaciju NLB M-Bank ili je aktiviraju i pri tome izvrše jednu prijavu u aplikaciju unutar definisanih ciklusa. Prvi ciklus započinje 8.5.2023. godine, a nagradna igra traje do 31.12.2023. godine.

Više o nagradnoj igri, trajanju i pravilima možete saznati na linku.  

NLB Banka. Za sve što dolazi

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo