Gallery Media

Neka i vaša reklama bude vidljiva na najprometnijim Sarajevskim ulicama!

29.05.2023 12:20:14
gallery media reklama led displej

Budite spremni na novi oblik komunikacije sa svojim korisnicima!

Kupci provode mnogo vremena na otvorenom, u prometu, tako da je vanjsko oglašavanje postalo jedan od najučinkovitijih oblika oglašavanja. Cilj vanjskog oglašavanja jeste da vizualnim putem prenesemo poruku i komuniciramo sa potencijalnim potrošačima.

Gallery Media” prethodnih dana svoju ponudu oglašavanja obogatila je sa još dvije lokacije na najatraktivnijim i frekventnim lokacijama, od kojih se jedan led display nalazi na adresi Put života 12, dok drugi će svim brendovima ponuditi oglašavanje na Sarajevskom aerodromu.

Budite spremni na novi oblik komunikacije sa svojim korisnicima!

Visoka razina svjetlosti sadržaj reklame čini kristalno jasnim i danju i noću, a razine svjetline su prilagodljive kako bi na najbolji mogućni način privukle pažnju željene publike.

Pored pomenutih lokacija, “Gallery Media” nudi prostor za oglašavanje i na lokacijama:

Dom Sindikata - Led billboard postavljen na zgradi Doma sindikata nalazi se na Skenderiji, u centru Sarajeva. Reklamna površina orijentisana je prema pješačkoj zoni pored rijeke Miljacke i najfrekventnijoj raskrsinici u Sarajevu.

Hotel Evropa – Led Billboard postavljen na zgradi Hotela Europa nalazi se na Baščaršiji u ulici Vladislava Skarlića 5, u blizini Bezistana kao i historijsko atraktivnih mjesta koje posjećuju turisti. Pozicija LED Billboarda nalazi se u ulici Sarajevo Film Festivala.

Kulovića - Led Billboard nalazi se u ulici Kulovića 6, između Hotela Bosnia i Pozorišta mladih Sarajevo. U blizini LED billboarda se nalazi i Narodno pozorište, kao i pješačka zona u ulici Maršala Tita.

Kako doći do oglašavanja?

Kako bi vaša reklama bila vidljiva, sve što je potrebno jeste da se javite putem maila elma.sarac@gallery.ba ili pozivom na broj: +387 62 941 161.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo