Kreditna linija Sparkasse banke za kupovinu apartmana "Vukov vis" na Bjelašnici

17.06.2021 13:31:17
Kreditna linija Sparkasse banke za kupovinu apartmana 'Vukov vis' na Bjelašnici

Novogradnja "Vukov vis" smještena je na blagoj i osunčanoj uzvišici sa koje se pruža izvanredan pogled na srce Babinog Dola.

Za ljubitelje planine i one koji traže miran kutak za odmor tokom čitave godine, u ponudi Sparkasse Banke je posebna kreditna ponuda za kupovinu apartmana u modernom apartmanskom objektu "Vukov vis" na Bjelašnici.

Kako ističu iz Sparkasse Banke, saradnja sa investitorom na ovoj posebnoj liniji kredita je uspostavljena cijeneći atraktivnost i prednosti ove savremene apartmanske zgrade, a u želji da se potencijalnim kupcima omogući brz, povoljan i jednostavan pristup finansiranju.

Novogradnja "Vukov vis" smještena je na blagoj i osunčanoj uzvišici sa koje se pruža izvanredan pogled na srce Babinog Dola. Apartmani su oblikovani po mjeri kupaca, te izuzetno atraktivna kvadratura garantuje niske režijske troškove, tako da svaki apartman predstavlja idealnu priliku i za kratkoročno iznajmljivane u toku proljetne i zimske sezone kao i za vlastito uživanje u toku cijele godine.

Za finansiranje kupovine apartmana dostupni su stambeni krediti sa hipotekom uz nominalnu kamatnu stopu (NKS) već od 2,99%, dok efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 3.28%. Za periode otplate do deset godina postoji mogućnost izbora fiksne ili promjenjive kamatne stope.

Iznos kredita je neograničen, u skladu sa kreditnom sposobnošću klijenta. 

Informacije o prodaji apartmana dostupne su na web stranici "Vukov vis"

PODIJELI:
TAGOVI: Sparkasse banka Kreditna linija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting