Prikupljanje sredstava

Sparkasse Banka glavni pokrovitelj humanitarne utrke "Zlatni krug"

08.07.2024 08:34:53
Utrka Zlatni krug Sparkasse

Sparkasse Banka glavni je pokrovitelj humanitarne utrke “Zlatni krug” koju organizira Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka

Sparkasse Banka glavni je pokrovitelj humanitarne utrke “Zlatni krug” koju organizira Udruženje Srce za djecu oboljelu od raka.

Utrka se održava sa ciljem prikupljanja sredstava za rad udruženja koje je u BiH uspostavilo unikatan koncept roditeljskih kuća za male heroje koji se bore s ovom bolešću.

Tokom posjete Udruženju, predsjednik Uprave Amir Softić je istakao želju da ove godine, kao glavni sponzor humanitarne šetnje, pomognu da se prikupe značajna sredstva za ovu ranjivu skupinu koja zaslužuje svu pažnju i podršku svih nas.

“Rad udruženja podržavamo i kroz našu SIMPL mobilnu aplikaciju u kojoj je moguće donirati sredstava za ovo, ali i druga udruženja koja oplemenjuju zajednicu. Utrka/šetnja "Zlatni krug Sparkasse" će se održati 15. septembra u Visokom, pozivamo vas da nam se pridružite”

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi