Establish Sarajevo nudi rješenja za savremene poslovne procese

12.01.2015 11:41:07
Establish Sarajevo nudi rješenja za savremene poslovne procese

Prateći trendove i standarde u oblasti informacionih tehnologija i razvoja softvera, Establish implementira provjereno uspješna tehnološka i razvija pouzdana vlastita rješenja, skrojena prema specifičnim potrebama svakog klijenta.

Establish d.o.o. je kompanija koja u svojoj ponudi ima širok spektar usluga i rješenja u domenu informacionih tehnologija, kao i bogat izbor proizvoda koji zadovoljavaju savremene poslovne procese.

Osnovana 2000. godine kao dio ASA grupacije, kompanija je kontinuirano posvećena pružanju čvrstog IT oslonca svim segmentima ASA i Prevent grupacije, što podrazumijeva pružanje podrške poslovnim procesima u oblastma prodaje, administracije, finansija, marketinga i proizvodnje.

"Radimo zajedno sa našim klijentima kao partnerima i fokusiramo se na timski rad, nudeći cjelovitu podršku, od savjeta do rješenja. Krajnji cilj je da klijentu ponudimo više od usluge. Naše opredjeljenje je pronalazak i implementacija rješenja za naše klijente, rješenja koja stvaraju potrebnu vrijednost za klijenta i obuhvataju njihov poslovni razvoj", ističu iz kompanije Establish.

Dugi niz godina kompanija Establish bavi se prodajom i implementacijom IT rješenja, usluga i opreme. Tim stručnih zaposlenika s dugogodišnjim iskustvom nudi vam sljedeće usluge:

Infrastruktuna rješenja: Rješenja za datacentre, Serverska, storage i backup rješenja, virtualizacijska rješenja, integrisana rješenja za nadzor, sigurnost i zaštitu informacionih sistema.

Mrežna infrastruktura: Prodaja i implementacija pasivne i aktivne mrežne opreme vodećih svjetskih proizvođača.

Klijentska IT oprema: Prodaja računara i periferne IT opreme renomiranih svjetskih brendova.

Prodaja licenciranih softvera: Prodaja softvera i softverskih licenci.

Dizajn i implementacija infrastrukturnih rješenja IT sistema se oslanja na funkcionalnosti koje trebaju biti kvalitetno implementirane kako bi sistem mogao raditi pouzdano i po potrebi biti proširiv.

Prateći trendove i standarde u oblasti informacionih tehnologija i razvoja softvera, Establish implementira provjereno uspješna tehnološka i razvija pouzdana vlastita rješenja, skrojena prema specifičnim potrebama svakog klijenta.

"Naši timovi su implementirali Microsoft Dynamics NAV i Microsoft Dynamics CRM, BI aplikacije u raznolikim, ali zahtjevnim poslovnim okruženjima, te niz custom made softverskih rješenja prema specifičnim potrebama klijenata", ističu iz Establish-a.

Kompanija Establish može Vam ponuditi:

Implemenraciju softverskih rješenja proizvođača Microsoft

  • Microsoft Dynamics NAV
  • Microsoft Dynamics CRM
  • Microsoft Business Intelligence

Razvoj softvera prema specifičnim poslovnim potrebama klijenta u različitim razvojnim okruženjima

  • Razvoj softvera u Java razvojnim alatima
  • Razvoj softvera na Microsoft tehnologijama
  • Razvoj softvera PHP razvojnim alatima

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo