Velux: Vizija dnevne svjetlosti, svježeg zraka i kvaliteta života

13.01.2015 15:41:25

Velux je globalna firma utemeljena na viziji dnevne svjetlosti, svježeg zraka i kvaliteta života. U tim dobrobitima uživa se u milionima domova širom svijeta.

Velux je globalna firma utemeljena na viziji dnevne svjetlosti, svježeg zraka i kvaliteta života. U tim dobrobitima uživa se u milionima domova širom svijeta.

Danas, više od 60 godina nakon postavljanja prvog VELUX krovnog prozora na jednoj školi u Danskoj, vizija Veluxa je evoluirala, ali su temeljne vrijednosti ostale iste onakve po kojima je živio i koje je prvi formulisao osnivač g. Villum Kann Rasmussen.

Velux, koji ima proizvodnju u 11 zemalja i prodajne firme u nešto manje od 40 zemalja, jedna je od najjačih robnih marki u globalnom sektoru građevinskih materijala, a njeni proizvodi prodaju se u najvećem dijelu svijeta. Grupa ima više od 10000 zaposlenika. Sjedište Velux grupe nalazi se u Hørsholmu, sjeverno od Kopenhagena.

Velux stvara bolje životno okruženje pomoću dnevne svjetlosti i svježeg zraka koji dolazi s krova. Proizvodni program Veluxa sadrži širok asortiman krovnih prozora, zajedno s rješenjima za ravne krovove. Pored toga, Velux nudi mnogo vrsta proizvoda za dekoraciju i zaštitu od sunca, roletni, proizvoda za ugradnju, proizvoda za daljinsko upravljanje i termalnih solarnih panela za ugradnju na krovove. Velux tehnologija također dobavlja originalne Velux komponente našim partnerima koji rade na polju zaštite od sunca za krovne prozore.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo