Najbolji pogled u gradu neka bude s Vašeg potkrovlja

17.08.2016 08:59:58

Kuće s ravnim krovovima često su tamne u centru i zato su prozori dizajnirani za ravne krovove savršen način za uvođenje prirodnog svjetla i otvaranje prostorije.

Inovativna rješenja za ravne krovove - Kuće s ravnim krovovima često su tamne u centru i zato su prozori dizajnirani za ravne krovove savršen način za uvođenje prirodnog svjetla i otvaranje prostorije. Dva VELUX prozora za ravne krovove pretvorit će centralno smještenu kuhinju u svijetao, pozivajući prostor za porodične obroke i zabavu s prijateljima.

Recept za sjajnu kuhinju - Dva prozora postavljena visoko na plafonu ispunjavaju kuhinju dnevnim svjetlom i otvaraju prostor. Pored toga što pružaju optimalnu rasvjetu za kuhanje, oni su i put izlaza pare, dima i mirisa kuhanja iz vašeg doma. Ovi VELUX INTEGRA® krovni prozori smješteni izvan dohvata mogu se otvoriti i zatvoriti praktičnim daljinskim upravljačem.

Vaš prozor u svijet - Zbog svog ugla, krovni prozori propuštaju više svjetla od tradicionalnih tavanskih prozora. Ovdje grupa VELUX krovnih prozora posvjetljuje kuhinju i stvara osjećaj veće prostranosti.

Zdravija unutrašnja klima - Grupa VELUX krovnih prozora smještenih visoko na plafonu pruža odlično, ravnomjerno osvjetljenje za cijelu kuhinju. Ovi VELUX INTEGRA® krovni prozori smješteni izvan dohvata mogu se otvoriti i zatvoriti našim daljinskim upravljačem s ekranom osjetljivim na dodir.

Svjetlija svakodnevnica - Postavljen visoko na plafonu, krovni prozor VELUX INTEGRA® osigurava obilje ravnomjerno raspoređenog dnevnog svjetla za cijelu kuhinju. Gdje god je moguće, Velux preporučuje postavljanje krovnih prozora iznad prostora za rad i jelo kako bi se osigurali najbolje moguće svjetlo i ventilacija tamo gdje je to najpotrebnije.

Najbolji pogled u gradu  - Grupa od tri VELUX INTEGRA® krovna prozora ispunjava ovu kuhinju na gornjem spratu obiljem prirodnog svjetla i pruža fantastičan pogled. Svi prozori završno su obrađeni praktičnim poliuretanom koji ne zahtijeva održavanje i VELUX unutrašnjim žaluzinama otpornim na vlagu i jednostavnim za održavanje, što ih čini savršenim za kupatila i kuhinje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo