Rođendansko slavlje

Regeneracija Velika Kladuša proslavlja 18 godina uspješnog poslovanja (Foto)

18.10.2023 07:35:49

Regeneracija d.o.o. je domaća, bosanskohercegovačka kompanija sa sjedištem u Velikoj Kladuši, osnovana 2005. godine.

Regeneracija d.o.o. je domaća, bosanskohercegovačka kompanija sa sjedištem u Velikoj Kladuši, osnovana 2005. godine.

Osnovna djelatnost kompanije je proizvodnja i instaliranje uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, te izradu vodovodnih sistema.

Do danas je kompanija proširila svoju djelatnost na odvodnju puteva i mostova i pozicionirala se kao lider u ovoj branši.

Svi radni procesi do finalne izvedbe su popraćeni sistemom upravljanja kvalitetom EN ISO 9001 koji je uveden 2008. a recertificiran 2012.

Zaštita i unapređenje okoliša i prirodnih resursa se provodi primjenom normi EN ISO 14 001 koji je uveden kao integrisani sistem upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša 2012.

Regeneracija kao domaća kompanija, tržišni je lider u svojoj branši, a neprestanim inoviranjem, razvijanjem i unapređenjem kvaliteta proizvoda i usluga zadovoljava i najzahtjevnije potrebe kako bosanskohercegovačkog, tako i inostranog tržišta.

Danas je tačno 18 godina od osnivanja kompanije Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša a pred njima je još puno godina uspješnih poslovnih rezultata.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo