Nagradna igra

Uz NLB Visa kartice na korak bliže ljetu i Olimpijskim igrama u Parizu

15.04.2024 13:11:21
NLB Banka nagradna igra Olimpijske igre

Glavna nagrada "Putovanje u Pariz na Ljetnje Olimpijske igre" paket za dvije osobe podrazumijeva potpun doživljaj

Klijenti NLB Banke koji u periodu od 15. aprila do 15. juna 2024. ostvare minimalno tri transakcije sedmično, bilo kojom Visa karticom NLB Banke ili digitalizovanom Visa karticom u okviru NLB Pay-a i koji aktivno koriste svoju NLB mBank aplikaciju, ostvaruju i šansu za putovanje na Olimpijske igre za dvije osobe u Pariz ili brojne sedmične nagrade koje je omogućila Visa.

"Obzirom na veliko interesovanje za Olimpijske igre koje se ove godine održavaju u Parizu, raduje nas da smo, uz podršku sponzora Olimpijskih igara u Parizu, kompanije Visa u mogućnosti da obradujemo jednog našeg klijenta putovanjem za dvoje na ovaj nezaboravan događaj. Želimo sreću svim našim klijentima koji koriste NLB Visa kartice u učešću za glavnu nagradu, a pored toga, svake sedmice tokom trajanja nagradne igre, nasumično ćemo odabrati klijente koji su ostvarili tri ili više sedmičnih transakcija kako bismo ih nagradili atraktivnim sedmičnim nagradama", izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

Glavna nagrada "Putovanje u Pariz na Ljetnje Olimpijske igre" paket za dvije osobe podrazumijeva potpun doživljaj koji će, dodala je Žigić, osvojiti jedan klijent NLB Banke Sarajevo: avio karte za dvije osobe na relaciji Sarajevo-Pariz-Sarajevo, smještaj - tri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice, ulaznice za dva sportska događaja u okviru takmičarskih rasporeda na Ljetnjim olimpijskim igrama u Parizu, tim dobrodošlice u hotelu, pokrivene troškove gradskog prevoza, promotivne poklone na licu mjesta, prisustvo prijemu koji organizuje Visa, sigurnosnu podršku na licu mjesta. Sedmične nagrade također su u duhu sporta i Olimpijskih igara, tako da će klijenti imati priliku da, tokom devet sedmica trajanja nagradne igre, osvoje dasku za veslanje, tenis set za plažu, ruksak, jastuk za putovanje i sportske boce za vodu.

Iz NLB Banke Sarajevo naglašavaju da pravo na učešće u nagradnoj igri imaju NLB klijenti koji su korisnici NLB Visa kartica, a koji u periodu trajanja nagradne igre izvrše tri ili više platnih transakcija Visa karticom NLB Banke Sarajevo, bilo da se radi o plaćanju fizičkom ili digitalizovanom karticom u okviru NLB Pay usluge, za potrebe plaćanja na licu mjesta kod trgovca putem POS terminala za prihvat kartičnih plaćanja ili online na internet trgovinama trgovaca koju su tu uslugu omogućili u zemlji, ali i inostranstvu. Pravo na učešće također imaju NLB klijenti koji transakcije vrše Visa karticom i putem NLB mBank aplikacije, kada god i odakle god to požele.

Više detalja o NLB Visa nagradnoj igri i o pravilima učešća pogledajte na www.nlb-fbih.ba/olimpijskeigreuparizu, a za sva pitanja klijentima je dostupan NLB Kontakt centar 0800 22 427.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo