Naša srijeda

ASA Banka i Hifa Petrol: Svake srijede ostvarite posebne popuste na gorivo

26.06.2024 12:12:02
Posebni popusti na gorivo

Popusti se ostvaruju svake srijede prilikom plaćanja ASA Banka karticama

Sa najvećom mrežom partnera do sada program lojalnosti ASA Banke, Naša srijeda donosi izvanredne pogodnosti i popuste prilikom plaćanja. Popusti se ostvaruju svake srijede prilikom plaćanja ASA Banka karticama, a jedan od izvrsnih partnera ovog programa je  i Hifa Petrol koji nudi izvanredne pogodnosti prilikom kupovine goriva na jednoj od 56 benzinskih pumpi u cijeloj BiH. 

"Hifa Petrol već godinama uspješno sarađuje sa ASA Bankom, pružajući kupcima priliku da svake srijede ostvare popust na  sve vrste goriva na svim benzinskim pumpama u iznosu od 0,10KM/l uz korištenje ASA Banka kartice,a do 15.7. ovaj popust iznosi čak 0,15KM/l goriva. Naša misija je je pružanje vrhunski kvalitetne usluge i distribucija proizvoda koji ispunjavaju visoke standarde kvaliteta, kako bismo što bolje zadovoljili potrebe naših kupaca, dobavljača i zaposlenih, s posebnim osvrtom na zaštitu okoliša. Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom sa ASA Bankom i vjerujemo da će naši zajednički napori i dalje donositi benefite našim kupcima i korisnicima" – naveli su iz Hifa Petrola.

"Program lojalnosti Naša srijeda klijentima ASA Banke omogućava ostvarivanje dodatne vrijednosti i benefite, te značajne uštede prilikom kupovine. U novoj akciji nagrađivanja lojalnosti, od 15.06. do 15.07.2024. godine svi kupci na Hifa Petrol benzinskim pumpama, koji goriva plate karticama ASA Banke, ostvaruju poseban popust od 0,15KM po litru goriva.

Raduje nas saradnja sa partnerom kao što je Hifa Petrol koji prepoznaje značaj ovakvih aktivnosti, a kojima zajedno nagrađujemo lojalnost naših kljenata. Zajedno nastavljamo podizati nivo i kvalitet usluge kako bi naši klijenti sa nama uvijek imali vrijednost više", ističu iz ASA Banke. 

ASA Banka kao vodeća domaća banka kontinuirano radi na poboljšanju i unapređenju sveukupne ponude koja se uz visok kvalitet usluge pruža klijentima. Kao treća najveća banka na tržištu sa preko 60 poslovnica širom BiH, ASA Banka nastavlja djelovati u cilju rasta domaće ekonomije, prosperiteta pojedinaca i cjelokupnog društva.

Za dodatne informacije i detalje o Našoj srijedi kliknite OVDJE

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo