Put u Pariz

Završena velika nagradna igra za korisnike Visa kartica NLB Banke Sarajevo

08.07.2024 15:21:33
NLB Banka nagradna igra

Najsretnija među korisnicima Visa kartica bila je Mevludina Berković sa adresom u Tuzli

Zahvaljujući kompaniji Visa, na Olimpijske igre u Pariz putuje Mevludina Berković iz Tuzle

Nagradna igra koju je omogućila Visa, a organizovala NLB Banka Sarajevo, trajala je u periodu od 15.04. do 15.06.2024. godine, a klijenti banke, korisnici Visa kartica, koji su toku navedenog perioda ostvarili  minimum tri transakcije sedmično, bilo kojom Visa karticom NLB Banke ili digitalizovanom Visa karticom u okviru NLB Pay-a i koji su aktivno koristili svoju NLB mBank aplikaciju, ostvarili su i šansu da putuju u Pariz na  Ljetne Olimpijske igre u Parizu 2024. Poredtoga podijeljeno je i 40 sedmičnih nagrada. 

Najsretnija među korisnicima Visa kartica bila je Mevludina Berković sa adresom u Tuzli, dok su sedmične nagrade poput daske za veslanje, ruksaka, boce za vodu, seta za tenis i jastuka za putovanje otputovale u u više gradova širom Federacije BiH.

"Drago mi je da sam baš ja sretna dobitnica glavne nagrade nagradne igre koju je omogućila Visa u organizaciji NLB Banke Sarajevo. Želim se zahvaliti organizatorima nagradne igre koji su obezbijedili izuzetne nagrade. Ovim putem obećavam da ću uživati u svakom trenutku u Parizu i Olimpijskim igrama sa svojim partnerom i vratiti se sa mnogim divnim uspomenama", za ovu priliku izjavila je Mevludina Berković, korisnica Visa kartice, dobitnica putovanja u Pariz.

Kompanija Visa, partner je Olimpijskog međunarodnog komiteta od 1986. godine, te je omogućila vrijedne nagrade za klijente NLB Banke.

Glavnu nagradu sretnoj dobitnici uručila je direktorica Poslovnice Centar Tuzla, Eldina Kurt.

Više detalja o rezultatima NLB Visa nagradne igre pogledajte na LINKU.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo