Muzička i fudbalska zvijezda promovišu zamjenski kredit Sberbank BH

16.03.2015 11:26:58
Muzička i fudbalska zvijezda promovišu zamjenski kredit Sberbank BH

Sberbank BH je pokrenula promotivnu akciju zamjenskih kredita u okviru koje su klijentima na raspolaganju zamjenski krediti sa najdužim rokom otplate na tržištu do 12 godina i maksimalnim iznosom kredita do 60.000 KM.

Sberbank BH je pokrenula promotivnu akciju zamjenskih kredita u okviru koje su klijentima na raspolaganju zamjenski krediti sa najdužim rokom otplate na tržištu do 12 godina i maksimalnim iznosom kredita do 60.000 KM, što je posebna pogodnost za klijente koji imaju više kredita koje žele objediniti u jedan i plaćati samo jednu ratu.

Osim pogodnosti ovog kredita, klijenti Sberbank BH ostvaruju i brojne druge pogodnosti u poslovanju sa Sberbank BH,  što je i svojevrsna poruka nove promotivne kampanje Sberbank BH. Uspješna prošlogodišnja saradnja fudbalera Emira Spahića i Sberbank BH nastavljena je i ove godine. Spahiću se u realizaciji nove promotivne kampanje pridružila regionalna pop zvijezda Jelena Rozga.

"Ovom kampanjom smo prvenstveno željeli naglasiti pogodnosti poslovanja sa Sberbank BH. Želimo razviti osjećaj kod naših klijenata da su posebni, jer oni to u biti i jesu. Stoga ulažemo maksimalan napor da bismo im pružili više, ponudili najbolje uslove kreditiranja u pogledu roka otplate, iznosa, ali i visine kamatne stope, te različite dodatne pogodnosti", izjavio je Jasmin Spahić, izvršni direktor Sberbank BH. 

"Najdužim rokom otplate na tržištu, ali i iznosom kredita omogućili smo klijentima da objedine sve obaveze po osnovu zaduženja i plaćaju jednu ratu sa veoma povoljnim uslovima", naglasio je Spahić.

Za rokove do 7 godina Sberbank BH omogućava ugovaranje fiksne kamatne stope. Korisnicima zamjenskog kredita omogućeno je ugovaranje prekoračenja po tekućem računu i kreditne kartice bez naknade, a korisnici Plus paketa ostvaruju i dodatne pogodnosti.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo