Liha Muhamed ukrasio restoran hotela Opal Exclusive unikatnim 3D slikama

04.05.2015 11:33:29

Liha je ukrasio restoran hotela Opal Exclusive predivnim unikatnim 3D slikama, a motiv su mu morske impresije.

Liha Muhamed, svima poznat umjetnik, u slobodno vrijeme se bavi muzikom i oblikovanjem apstraktnih skluptura iz prirodnih resursa od raznog kamenja i drveta. Član je Udruženja likovnih umjetnika općine Bihać i ULUUSK.

Liha je ukrasio restoran hotela Opal Exclusive predivnim unikatnim 3D slikama, a motiv su mu MORSKE IMPRESIJE. Tehnika je acril-drvo-eko boja, dok dimenzije iznose 30X40. Pored 3D slika Muhamed Liha pravi i unikatne satove prepoznatljive po tome što se unutar njih nalaze note pjesme "Bihać i ja..."

"Sad imate razlog više za posjetiti naš restoran obala u Hotelu Opal Exclusive. Svi radovi su na prodaju", ističu iz Opal-a.

Inače, gastro ponuda restorana Obala je toliko šarolika i raznovrsna. Toliko bogata  okusima koji se prožimaju kako u  tradicionalnim  jelima tako i jelima internacionalne kuhinje.  Jela  se pripremaju  od svakodnevno svježih namirnica ,  kupljenih isključivo od domaćih uzgajivača zdrave hrane...

"Za vrijeme Vašeg boravka u restoranu "Obala" svakako ne propustite probati  specijalitete  koja nas izdvajaju od ostalih restorana: Krajišku šniclu, Specijalitet kuće "Obala", Biftek šefa kuhinje, Salata Obala. A kraju obavezno zasladite  s desertima poput Black Lay ili Čokoladni foundy", poručuju iz hotela Opal.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo