Prevodilačka agencija Barbados vrši usluge prevođenja

21.05.2015 15:23:43
Prevodilačka agencija Barbados vrši usluge prevođenja

Usluge prevođenja podrazumijevaju pismeno i usmeno (konsekutivno i simultano) prevođenje sa većine stranih jezika na b/h/s jezike i obratno, iz raznih oblasti..

Edukativni centar Barbados je osnovan u maju 2003. godine s ciljem da postane vodeća agencija za prevođenje i edukaciju. Od tada konstantno šire svoje poslovanje te osnivaju centre u više gradova BiH. Dobijanjem snažnih referenci i konstantnim unapređivanjem njihovog znanja se postavljaju u vodeću poziciju kada je riječ o uslugama prevođenja.

Usluge prevođenja podrazumijevaju pismeno i usmeno (konsekutivno i simultano) prevođenje sa većine stranih jezika na b/h/s jezike i obratno, iz raznih oblasti: ekonomije, industrije, prava, medicine, finansija uz ili bez ovjere sudskog prevodioca.

Na polju prevođenja su zaposleni sudski prevodioci i lektori, kao i tim ljudi koji svojim iskustvom, kvalitetom i profesionalnim odnosom garantiraju uspjeh. Pažljivom procjenom teme i odabirom najkvalitetnijeg zaposlenika sa iskustvom u oblasti koja se traži postižemo kvalitet usluge na zadovoljstvo naših stranaka.

Spisak raspoloživih jezika:

Albanski, arapski, bugarski, češki, danski, engleski, finski, francuski, grčki, holandski, japanski, kineski, mađarski, makedonski, norveški, njemački, perzijski, poljski, portugalski, rumunski, ruski, slovenački, španski, švedski, talijanski, turski, ukrajinski.

Za svaki navedeni jezik posjeduju po najmanje jednog certificiranog (sudskog tumača). Svi sudski tumači na jednom mjestu u centru grada, u Prevodilačkoj Agenciji Barbados.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo