Agencija BARBADOS uspješno drži vodeću poziciju u prevođenju dokumenata

29.12.2017 09:10:49
Agencija BARBADOS uspješno drži vodeću poziciju u prevođenju dokumenata

Agencija BARBADOS i dalje uspješno drži vodeću poziciju kada je u pitanju prevođenje dokumenata. Snažne reference naših klijenata to i dokazuju

Agencija BARBADOS broji 50 profesionalnih, efikasnih i sa dugim iskustvom zaposlenih prevodioca. Dugogodišnje iskustvo prevođenja kao i vrhunske reference čine ih najboljom agencijom za prevođenje u BiH.

Oni razumijemo važnost svakog pojedinog klijenta te ne prave razlike između "velikih" i "malih" jer kod njih svi imaju jednak prioritet te zbog toga uživaju ogromno povjerenje i upravo zbog toga su agencija br. 1 za prevođenje u BiH. Koliku važnost pridaju svakom svom klijentu, najbolje govori činjenica da su snažni, svjetski poznati brendovi poput Oracle-a, Roche-a, Turkish Ziraat Bank, Grada Sarajeva i mnogi drugi, upravo njima ukazali povjerenje u prevođenju potrebnih dokumenata.

"Također, s obzirom da pružamo veliki broj usluga vezanih za prevođenje, rado ćemo Vam pomoći da se odlučite upravo za onu opciju koja Vama najviše odgovara." poručuju iz ove agencije.

Kompanija je osnovana u maju 2003. godine s ciljem da postane vodeća agencija za prevođenje i edukaciju. Od tada konstantno širi svoje poslovanje te započinju sa radom u više gradova BiH. Dobijanjem snažnih referenci i konstantnim unapređivanjem svog znanja se postavljaju u vodeću poziciju kada je riječ o uslugama prevođenja.

Agencija BARBADOS i dalje uspješno drži vodeću poziciju kada je u pitanju prevođenje svih vrsta dokumenata. Snažne reference naših klijenata to i dokazuju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo