EuroExpres: Carinsko posredovanje

14.09.2015 14:52:23
EuroExpres: Carinsko posredovanje

EuroExpress brza pošta, pruža usluge carinskog posredovanja u uvozu i izvozu robe, kao i u svim drugim carinskim postupcima.

EuroExpress brza pošta, pruža usluge carinskog posredovanja u uvozu i izvozu robe, kao i u svim drugim carinskim postupcima. Njihove kancelarije nalaze se u Sarajevu i Banja Luci – odakle njihovi carinski zastupnici pokrivaju sve granične prelaze pri uvozu i izvozu uključujući i Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Vrhunski tim zastupnika, kroz svoje znanje i iskustvo obezbjeđuju da se carinska procedura završava efikasno, u najkraćem mogućem roku i u skladu sa propisima.

Ažurnim praćenjem propisa, svojim klijentima prenosw tačne i pouzdane informacije, neophodne radi tačnog izvršenja posla kao i smanjenja troškova poslovanja njihovi klijenata.

Za više informacija o uslugama carinskog posredovanja i samim postupcima, pozovite broj +387 33 451 861 (Sarajevo), +387 51 244 326 (Banja Luka) ili ih kontaktiraje putem e-mail adrese eesped@euroexpress.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo