Ako se želite baviti poljoprivredom, tu je AGRO mikrokredit!

28.01.2016 09:02:24
Ako se želite baviti poljoprivredom, tu je AGRO mikrokredit!

Ovo je prilika za vas! Sa AGRO mikrokreditom možete da nabavite sadnice voća, nabavite sadni materijal za uzgoj povrtlarskih kultura, nabavite sistem za navodnjavanje ili plastenik.

Imate zemljište koje je neobrađeno i želite da se počnete baviti poljoprivredom, a uz to ste nezaposleni ili su vam potrebna dodatna primanja? Želite posao na kućnom pragu? Ovo je prilika za vas! Sa AGRO mikrokreditom možete da nabavite sadnice voća (jagoda, jabuka, kruška, šljiva, lješnik, orah i ostalo voće), nabavite sadni materijal za uzgoj povrtlarskih kultura, nabavite sistem za navodnjavanje ili plastenik.


Šta dobijate ako uzmete ovaj mikrokredit?


Partner putem svojih dobavljača, nudi svim klijentima mogućnost izbora sjemenskog i sadnog materijala, repromaterijala, plastenika kao i opreme za navodnjavanje. Sadni materijal je deklarisan i odgovara propisanim zahtjevima o kvalitetu, gdje su čistoća sorte i zdravstvena ispravnost zagarantovani.

Kakvu vrstu pomoći možete očekivati?

Iskusno osoblje Partnera, tehnički saradnici za poljoprivredu, svakodnevno su u kontaktu sa klijentima, pružaju pomoć u vidu savjeta ali i pomoć na terenu, kada je u pitanju sadnja, održavanje zasada, rezidba, korištenje zaštitnih sredstava i slično.

Pozovite nas na besplatan broj 080 020 207 i mi ćemo doći da se dogovorimo.

Uslovi mikrokreditiranja:

Iznos mikrokredita: od 1.000 KM do i 10.000 KM

Rok otplate: do 60 mjeseci

Grejs period: do 36 mjeseci, u zavisnosti od namjene i kulture

Kamatna stopa fiksna: 9,99% nominalna godišnja kamata (NKS)

Trošak obrade mikrokredita: 0%

Napomena:

AGRO mikrokredit je namijenjen za finansiranje sljedećeg:

  • podizanje dugogodišnjih nasada voćnjaka, vinograda
  • nabavku sadnica voća (jagoda, jabuka, krušaka, šljiva, lješnika, oraha i ostalog voća)
  • nabavku sistema za navodnjavanje
  • nabavku plastenika i plasteničke opreme
  • nabavku sadnog materijala za uzgoj povrtlarskih kultura

AGRO mikrokredit se može koristiti isključivo za namjene koje su navedene, a na osnovu predračuna dobavljača sadnica, opreme i repromaterijala.

Efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 9,96%*za mikrokredit u iznosu od 5.000 KM, sa rokom otplate od 36 mjeseci.

*za klijente sa područja Federacije BiH i Brčko distrikta, u obračun troška efektivne kamatne stope (EKS) ulazi nominalna kamatna stopa (NKS), interkalarna kamatna stopa i trošak obrade mikrokredita.

Efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 10,11%** za mikrokredit u iznosu od 5.000 KM, sa rokom otplate od 36 mjeseci.

**za klijente sa područja Republike Srpske, u obračun troška efektivne kamatne stope (EKS) ulazi nominalna kamatna stopa, interkalarna kamatna stopa, plus naknada za obradu mikrokredita i svi drugi troškovi koji nastaju povodom korištenja mikrokredita od strane klijenta (trošak mjenice, ovjera dokumentacije).

Efektivna kamatna stopa (EKS) predstavlja stvarnu cijenu mikrokredita i obuhvata nominalnu kamatnu stopu, interkalarnu kamatnu stopu, plus naknadu za obradu mikrokredita i sve druge troškove koji nastaju povodom korištenja mikrokredita od strane klijenta (trošak mjenice, ovjera dokumentacije). 

 

Iznos mikrokredita (KM)

Period otplate (mjeseci)

Iznos mjesečne rate (KM)

Ukupno zaduženje (KM)

1.000

12

87,70

1.052

3.000

24

137,85

3.307

5.000

36

160,30

5.308

10.000

60

210,30

12.609

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo