Alpeks - Generalni zastupnik i distributer Svilanit programa za BiH

28.03.2016 09:45:28

Od nedavno kompanija Alpeks d.o.o. Sarajevo je postala generalni zastupnik i distributer Svilanit programa za Bosnu i Hercegovinu

Firma Alpeks d.o.o. ima višegodišnje iskustvo na području ugostiteljskog sitnog inventara i opreme koje nudi širok izbor od preko 5.000 artikala među kojima će, uz pomoć stručnog i ljubaznog osoblja, svaki ugostitelj pronaći ono što mu treba za obavljanje svoje djelatnosti, ali i dobiti ideju za poboljšanje kvalitete i dopunu svoje usluge.

Od nedavno kompanija Alpeks d.o.o. Sarajevo je postala generalni zastupnik i distributer SVILANIT programa za Bosnu i Hercegovinu. Svilanit je međunarodna tvrtka sa podružnicama po Europi te proizvodnom pogonom i upravom u Sloveniji.

Od 1938. godine Svilanit kreira ideje i proizvode za dom, slobodno vrijeme, opuštanje i njegu i tako stvara kulturu življenja.

Slovenska robna marka Svilanit predstavlja skupinu visokokvalitetnih proizvoda kućnog tekstila vlastite proizvodnje. Klijenti kompanije su preko 75 godina zadovoljni sa proizvodima Svilanit kao što su: ručnici, tepisi, ogrtači, dječji program, posteljine, prekrivači i štep deke, plahte, deke, jastuci, popluni, stolni program te kravate i modni dodaci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo