Komotin kvalitetom radova i poštivanjem rokova stekao prepoznatljivo ime
OTVORI GALERIJU

Predstavljamo

Komotin kvalitetom radova i poštivanjem rokova stekao prepoznatljivo ime

Temeljem svog dosadašnjeg poslovanja Komotin je kvalitetom radova i poštivanjem rokova isporuke steklo dobro i prepoznatljivo ime.

22.04.2016 14:47:33 / Izvor: Akta.ba

Građevinska tvrtka "KOMOTIN" d.o.o. Jajce osnovana je 1996. godine, sa osnovnom djelatnošću proizvodnje kamena, standardnih kamenih agregata za beton i svježeg betona, uz izvođenje radova visokogradnje i niskogradnje. Konkretno, prve godine djelovanja naše tvrtke karakteriziraju radovi na obnovi ratom razrušenih i oštećenih stambenih, stambeno-poslovnih, infrastrukturnih, komunalnih i drugih objekata.

Profiliranje tvrtke s većim naglaskom na izvođenje radova visokogradnje vezuje se za proteklih deset godina, nakon čega se proširuje gore pomenuta osnovna djelatnost tvrtke i na polje izvođenju arhitetonsko inženjerske djelatnosti i tehničko savjetovanje transport i usluge, sklad ište građevinskog materijala proizvodnja betonskih prefabrikata i betonske galanterije, gdje posebnu značajku možemo dati i polju sanacije, rekonstrukcije i izgradnje sakralnih objekata, cesta,mostova i cestovnih objekata.

Zašto naziv "Komotin"?

Komotin je srednjovjekovni dvorac i utvrda koja potiče iz vremena Hrvoja Vukčića Hrvatinića (1350-1416). Izgrađen na životopisnoj uzvisini nad kamenolomom Podmilačje svjedoči o umjetničkim i graditeljskim sposobnostima naših predaka. To je bio dovoljan razlog da ovo poduzeće nosi upravo to ime - KOMOTIN, a mi poučeni iskustvom naših predaka nastavimo graditi u stilu današnjice.

Zašto odabrati Komotin?

U sklopu proizvodnog kompleksa poduzeća Komotin d.o.o. koji se nalazi u Podmilačju-općina Jajce, kao zasebna organizacijska jedinica od 2007. godine djeluje pogon za proizvodnju predgotovljenih AB konstrukcija i pogon za proizvodnju armature. Proizvodni pogon je dvobrodna hala ukupne površine 1.700,0 m2.

Temeljem svog dosadašnjeg poslovanja društvo je kvalitetom radova i poštivanjem rokova isporuke steklo dobro i prepoznatljivo ime.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo